Velice prosím o radu. Mám korelu a nevím zda je to sameček nebo samička.
kubrt11
napsal(a):
Zdravím,pokud je pták přepelichán,je to 100% samička!Tato barevná mutace ,tedy perlová,se u samců nevyskytuje!K.
Asi jste se dobře nevyjádřil,jak to že se perlová mutace u samců nevyskytuje? Po přepeření je sice jako šedý,ale stále je to perlová korela,která 100% předává perlování svému potomstvu.Na obrázku je lonský 1,0 šedý perlový.
Dobrý den, ráda bych zde také poprosila o vaše názory. Zdánlivě pár korelek strak, jedna zpívá, tj. dle mého úsudku samec, leč je vybarven více jako samice. A druhá korelka, vybarvením spíše samec (porovnám-li obě vedle sebe), ale ta zase vůbec nezpívá, jen občeas pípne. Obě korely jsou loňské. Jsou na sebe zvyklé, zdánlivá samice občas probírá pírka zdánlivému samci. Budku jsem zatím nedala, ale chystám se to zkusit. Jsem z toho tedy vola aká zmetěná :) Děkuji za názory.
Foto 1: (zpívá)
Foto 3: společně. Korelky jsou dost plaché, takže mi neumožňují detailnější foto. Děkuji za názory.
papek

XXX.XXX.51.88
zahorova
napsal(a):
Dobrý den, ráda bych zde také poprosila o vaše názory. Zdánlivě pár korelek strak, jedna zpívá, tj. dle mého úsudku samec, leč je vybarven více jako samice. A druhá korelka, vybarvením spíše samec (porovnám-li obě vedle sebe), ale ta zase vůbec nezpívá, jen občeas pípne. Obě korely jsou loňské. Jsou na sebe zvyklé, zdánlivá samice občas probírá pírka zdánlivému samci. Budku jsem zatím nedala, ale chystám se to zkusit. Jsem z toho tedy vola aká zmetěná :) Děkuji za názory.
Foto 1: (zpívá)
Dobrý den, tyto korely mít mladé spolem nebudou ,jsou to oba samečkové. Přeji hezký den.