Dobrý den přeji všem stejně postiženým jako já a mám jednu velkou prosbu. Sháním čisté přírodní formy Rosel v podstatě jakýkoliv druh můžete mi pomoc s kontakty na chovatele kteří mají čisté přírodní papoušky?
PS: Prosím opravdovou pomoc kontakty a tak ne připomínky typu přírodní už neexistují a nebo něco podobného na to prosím opravdu nejsem zvědav
Děkuji Miloš
Děkuji všem kteří reagovali některým jsem odpověděl na uvedený mail a pokud jsem někomu nenapsal tak se omlouvám ale například penanty už nesháním mám dva páry a to mi stačí moc děkuji za reakce jsem mile překvapen ještě jednou dík Miloš
PS : Budu moc rád pokud se mi ozvou i jiný hlavně na roselu adelaidskou , slámožlutou, černohlavou a žlutolící děkuji
bartrand
napsal(a):
Na email Vám domluvím zítra, pokud vám to nevadí.
Jinak znám pána, který prodává čistoou, nekříženou samici adelaidy za 5000kč, a chová rosely černohlavé. Zítra na něj najdu kontakt a mohu vám jej poslat. Bohužel na něj ale nemám email, jen telefon.
odpovím zítra**
omluvám se za chybku
bartrand
napsal(a):
Na email Vám domluvím zítra, pokud vám to nevadí.
Jinak znám pána, který prodává čistoou, nekříženou samici adelaidy za 5000kč, a chová rosely černohlavé. Zítra na něj najdu kontakt a mohu vám jej poslat. Bohužel na něj ale nemám email, jen telefon.
To budu moc rád děkuji předem a ten telefon stačí osobní kontakt je nejlepší ještě jednou děkuji Mioš
Mám také přírodní čísté adelaidy, nemám na ně místo momentálně je mám v azilu mimo domov, kde mají mladé.