Zdrtavím už nevím jakou cestou na to tak to zkouším i zde,prosím všecny o nabídku nebo tip kde sehnat samičku korely bělohlavé nejlépe bílé. Děkuji všem za tipy ,nebo nabídky ... Na fotce moji kluci
vancar
napsal(a):
Zdrtavím už nevím jakou cestou na to tak to zkouším i zde,prosím všecny o nabídku nebo tip kde sehnat samičku korely bělohlavé nejlépe bílé. Děkuji všem za tipy ,nebo nabídky ... Na fotce moji kluci
Ano,to je zcela normální : (. Já sháněla více jak rok a to v době,kdy bylo korel ještě dost a každá"zaručená" samice mi doma začala zpívat.Všechny samce jsem prodala a dodnes nemám odvahu se opět pouštět do shánění páru. Přeji ať se Vám to vydaří!
atka
napsal(a):
nádhera!
Dobrý den, jsou ty straky na prodej?A ještě se zeptám jestli shánějící albino samiček prodá jednoho albino samce?Vkládám foto letošního odchovu.Ať se daří nashledanou
papy
napsal(a):
Dobrý den, jsou ty straky na prodej?A ještě se zeptám jestli shánějící albino samiček prodá jednoho albino samce?Vkládám foto letošního odchovu.Ať se daří nashledanou
Jak jsem již psala-všechny samce jsem prodala....cca před 4-mi lety.
Zdravím a přeji zdravý odchov!
mildaaa
napsal(a):
zdravím chovatelé korel bělohlavých mám pár samec bělohlavej opalín a samice straka. Mám dvě mladé a jsou albino vybarví se později nebo tak zůstanou. Mám první mladé od nich su začátečník takže s tím nemám zkušenost děkuji za odpověd
Dobrý den tak máte štěstí a váš samec je štěpitelný na albino.Mladé takhle zůstanou a jsou to samičky.Ať se daří nashledanou
papy
napsal(a):
Dobrý den tak máte štěstí a váš samec je štěpitelný na albino.Mladé takhle zůstanou a jsou to samičky.Ať se daří nashledanou
tohle je můj pár snad jsem je popsal mutačně dobře i když u té samičky si nejsu jistej
papy
napsal(a):
A muj druhý pár Albínu
Dobrý den první pár je šedý bělohlavý samec a asi šedá bělohlavá straka samice(není to dobře vudět).No podle genetiky to jsou samičky, protože aby to mohli být samci musela by být samice albino a samec štěpitelný na albino pak by dávali jak samice tak samce albino.Váš samec štěpí na albino, budou to samičky.Alespon to tak je podle genetiky.Mějte se a ať se daří nashledanou
papy
napsal(a):
Dobrý den první pár je šedý bělohlavý samec a asi šedá bělohlavá straka samice(není to dobře vudět).No podle genetiky to jsou samičky, protože aby to mohli být samci musela by být samice albino a samec štěpitelný na albino pak by dávali jak samice tak samce albino.Váš samec štěpí na albino, budou to samičky.Alespon to tak je podle genetiky.Mějte se a ať se daří nashledanou
tak moc děkuju za stručné vysvětlení
Nezlobte se že znovu oživuji téma,ale nabídky jsem vesměs dostal z druhého konce republiky,nebo za nesmyslnou cenu,proto prosím jestli toho nechci moc nabídky 100% ních bělohlavých samic takže 2010 a starší nejlépe Albino v kraji Vysočina nebo jihočeském já bydlím na rozhraní v Žirovnici. Moc děkuji i jen za tipy je mi jasné že každý nemá internet nebo to tu každý chovatel nečte ,takže pokud víte kdo v těchto krajích chová bělohlavé korely prosím napište
Dobrý den já jsem samici koupil na burze v Blatné.Je to moc pěkný pták.Samec z rodičů prý nebyl albino.Takže samec štěpí a mladé albina mohou být pouze samičky.Sháním je jako blázen, ale není to jednoduché.Pokud máte albino samce na prodej tak bych ho rád koupil nebo bych vám pak nechal mladé.Jsem ze Soběslavi.Nashledanou
vancar
napsal(a):
Ještě doplním pokud by bylo v blízkém okolí pěkné mládě 2011 za rozumnou cenu vezmu i bez určení pohlaví,kdyby to byl samec příští rok bych ho vyměnil za samici,
Mohl bych Vám nabídnout lonskou albinku,na jaře jsem přivezl tři samice,údajně samice,z jedné se udělal samec,jednu jsem nechal kamarádovi a jedna tu zůstala,viz. foto.Pokud by jste měl o ni zájem,mohu vám ji přivézt tento pátek do Třeboně.
V případě zájmu volejte 604711302. Jaká je u Vás nesmyslná cena za loňskou albinku?
pnalim
napsal(a):
Mohl bych Vám nabídnout lonskou albinku,na jaře jsem přivezl tři samice,údajně samice,z jedné se udělal samec,jednu jsem nechal kamarádovi a jedna tu zůstala,viz. foto.Pokud by jste měl o ni zájem,mohu vám ji přivézt tento pátek do Třeboně.
V případě zájmu volejte 604711302. Jaká je u Vás nesmyslná cena za loňskou albinku?
Mám na zítra domluvenou tuto samičku,stále ale scháním ještě jednu tak kdyby náhodou něco kolem třeboně nebo ČB ozvěte se prosím mohl bych to vzít na jednu cestu .-))
carmela3
napsal(a):
Dobrý den, malounko navážu na tuto diskuzi, protože já naopak zháním už rok samečka korely bělohlavé perlové. Pokud máte doma 100 % samečka, prosím napište a spolu s fotkou napište na carmela3@seznam.cz
Děkuji
Dobrý den, tak loni jsem zháněla samečka korely bělohlavé a sehnala jsem celkově 4 samečky, ale ted pro změnu zháním samičky bělohlavé. CHybí mi dvě,prosím máte někdo na prodej, popřípadě můžu vyměnit za samečka. Děkuji za nabídky
Jakubíková