Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.8.2011 22:48
monila

XXX.XXX.245.196

Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné odchovávat v bytě (např. andulky, rosely,..)? A zda je možné třeba nechat zasednou pár dříve či podle počasí venku nebo prostě dodržovat doporučené měsíce? Co myslíte?:-)

19.8.2011 07:12
mh

XXX.XXX.198.38

Neni to problem, pokud budou chtit tak zahnizdí, s dobou hnizděni nemějte žadne starosti, klidně jim dejte budky, až budou chtit za hnizdit zahnizdí, jen je nenechtě hnizdit stale at' se moc nevyčerpavaji, tak 2 až 3 hnizděni za sebou, pak puza at' si odpočinou, rosely bych je nechal hnizdt tak 2x, andulky taky, u ostatních papoušku to taky nebude problem, pokud budou mit dost mista:-)

19.8.2011 09:54
monila

XXX.XXX.245.196

Děkuji moc :)

19.8.2011 22:40
tf

XXX.XXX.12.32

Dotaz: Jak chováte rosely? Ve voliéře? Já osobně je mám volně po bytě a je tam pěkněj binec. Mláďata od nich nechci - aspoň zatím. Byl by to sice hezký pohled, ale co dál ... výkup?

19.8.2011 23:40
monila

XXX.XXX.245.196

Mám je ve voliéře. Tak já bych chtěla mláďátka pro radost. Jen tak jednou za rok nebo dva..

20.8.2011 00:14
tf

XXX.XXX.12.32

Naprosto Vás chápu. Je to fakt radost, když úspěšně vyrostou. Nevím, jaké máte zkušenosti. Hlavně nezapomínejte na vitamíny a minerály. Já to asi v počátcích chovu podcenil. (Ale taky nepředávkovat!) Přeji hodně úspěchů!

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.8.2011 21:48
Uživatel s deaktivovaným účtem

monila napsal(a):
Dobrý den! Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné odchovávat v bytě (např. andulky, rosely,..)? A zda je možné třeba nechat zasednou pár dříve či podle počasí venku nebo prostě dodržovat doporučené měsíce? Co myslíte?:-)

zdravím,viděl jsem dokonce bytové chovatelské zařízení v prostorné kuchyni.chlapík tam choval a odchovával ,senegalce,červenobřiché,žaky,pyrury.na tak nedostatečný prostor který podle mě vůbec nevyhovoval tam ale měl opravdu pořádek,klece pěkné,vestavěné,a chovné páry opravdu ve velké kvalitě.svítil jim i ,,umělým slunečním světlem,,.

Přidejte reakci

Přidat smajlík