Dělají si z lidí srandu???

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.9.2011 18:56
koptom

XXX.XXX.166.111

Od níže uvedené firmy jsem se pokusil několikrát objednat nabízené krmivo.
Bohužel....nikdy ho nedodali.
Sice už bylo asi před 2 měsíci údajně i odesláno přes českou poštu,ale zřejmě se speciální prodlouženou dobou dodání.
Dodnes nic nedošlo.

Že by pan Vondráček nepotřeboval kšeft???
To je odběr 100 kg krmiva jednorázově málo???

Pokud ano,tak se omlouvám.
Pán je zřejmě zvyklý na lepší kšeftysmajlík

PRODÁM - Krmnou směs pro žaky...amazonany..38kč..1kg...směs pro ARY..40kč..1kg....poštou..dovezu..burzy...jakékoklv balení.......poštou ..dovezu..burzy...722499588

CENA: V textu
E-MAIL: agos36volny.cz

nikolas

29.9.2011 23:32
nikolas

XXX.XXX.204.8

Nevím jestli je pan Ondráček zvyklý na lepší kšefty, ale já jsem od něj bral loni 100 kg a asi před 10 ti dny 125 kg směsi a s dodáním nebyl problém. Je ale pravda, že bydlíme asi 50 km od sebe a tak jsme se sešli asi na půli cesty a tam jsem krmení převzal.

12.10.2011 10:16
lutik

XXX.XXX.1.181

Pan Ondráček si asi srandu dělá tohle jsou ořechy ze směsi zakoupené minulý týden,20kg.Bral jsem ji po malám množství,vždy spokojen ale tohle je hrůza,jedná se o směs pra ary,5 ořechů jen jeden dobrý,celou směs budu muset vyhodit.Dříve byly ořechy jeden jako druhý a arové mi sedly letos dvakrát,mládata krásná ale samička je škube tak je musím odebrat.Telefonický rozhovor nic neřešil tak 800 sežerou možná kachny.

12.10.2011 14:17
luck

XXX.XXX.54.103

Lutiku v dnešní době si musíš vybírat od koho nakupovat.Prošlé zboží několikrát přebalované to je realita dnešních dnů.

12.10.2011 22:16
koptom

XXX.XXX.166.111

Takže nakonec asi jedině dobře, že ten kšeft nevyšel.
To je fakt humussmajlík, že se nestydí...pan podnikatel !!
A pan Vondráček dělá dál mrtvého brouka a tváří se,že jeho se to netýká smajlík

13.10.2011 12:34
divous

XXX.XXX.220.186

luck napsal(a):
Lutiku v dnešní době si musíš vybírat od koho nakupovat.Prošlé zboží několikrát přebalované to je realita dnešních dnů.

Nezbývá, než souhlasit. Nedávno jsem koupil v Přerově na burze před halou proso v zataveném igelitovém sáčku (5kg). Když jsem to doma, rozdělal, musel jsem to vyhodit (plíseň). Opravdu kupovat pouze od vyhlášených obchodníků.

13.10.2011 20:27
sbab

XXX.XXX.166.111

Bohužel se musím přidat k této diskusi.
Před asi čtvrt rokem jsem objednala 60 kg zrnin od pana Vondráčka.
Po cca měsíci jsem kontaktovala p.Vondráčka mladšího s tím,že od jeho otce mi zboží stále nepřišlo.
Omluvil se a přislíbil vyřízení.
Bohužel ani on nebyl schopný objednané zboží dodat,a to to měl být jen vzorek na zkoušku s přislíbením dalšího obchodu.
Pak mi taktéž tvrdil,že zboží odeslal a že má i podací lístek.
Bohužel zboží nedošlo a pan Vondráček pak už neměl tu slušnost mi ani zavolat a vysvětlit,jak se to stalo.
Naivně jsem zásilku nechala hledat i českou poštou.-...bohužel s výsledkem,že pan Vondráček mi nikdy žádný balík neposlal.
Mrzí mě to,jelikož směsi vypadaly lákavě.
Kloním se ale k názoru,že Vondráčkovi zřejmě nejsou obchodníci a neváží si kupujících.
B.

13.10.2011 21:47
pepin

XXX.XXX.98.137

Muže zde někdo napsat odkud pan Vondráček je a kde na burze prodává at se vyvarujem dalších problémů???s krmivem ???

13.10.2011 21:50
sbab

XXX.XXX.166.111

Inzeruje pod emailem agos36 a je odnekud z Jižní Moravy.
Přesněji se mi nesvěřil :-)

nikolas

13.10.2011 23:44
nikolas

XXX.XXX.204.8

Pan Ondráček používá ještě jeden email - ivo.ondracek@volny.cz, ale jestli chodí na internet to nevím. Psal jsem mu totiž někdy o prázdninách že budu potřebovat krmení, ale vůbec se neozval. Nakonec jsem mu musel zavolat. To co se tady o něm píše mě ale dost zaskočilo protože jak už jsem tady psal já s ním nemám problém, beru od něho už druhým rokem a letos je zrní od něho perfektní.
A taky mě zarazilo že nikdo nevíte odkud je, mě to taky vlastně neřekl. Jen vím že bydlí blízko Brna. Asi to má důvod tajit. Mě zrní vždycky přiveze na smluvené místo i když jsem byl ochoten si pro něj přijet.
Taky vím, že předtím dělal v Osevě kde sem dřív zrní kupoval. Odtud ho vlastně znám.

6.7.2012 13:25
alex66

XXX.XXX.204.8

Musím bohužel oživit toto téma a dát za pravdu těm co mají s p. Ondráčkem problémy. Já jsem od něj bral krmení loni na podzim (125 kg) a protože už mě dochází tak jsem ho kontaktoval minulý týden a bylo mi přislíbeno že se tento týden ozve a vyřídíme to. Když se dlouho nic nedělo tak jsem se pokusil zavolat sám ale telefon vůbec nebere a dokonce mě i několikrát vytípl. Nechápu takové lidi co se snaží s něčím kšeftovat a pak zákazníky úplně ignorují.
Mám teď kvůli němu dost problém, protože další burza v Hodoníně bude až příští měsíc a proto to budu muset zatím řešit nějak krizově. Proto raději ruce pryč od takových "spolehlivých" dodavatelů krmení.

6.7.2012 14:03
corvuscorax

XXX.XXX.180.6

senegal už léta nekupuji v zatavených pytlících. Jen volně vázaný ve svazcích. Okolo igelitu jsou většinou velké pěkné klasy a uvnitř tfujtajbly. Nedávno jsem mluvil s jedním prodejcem a on mi říkal, že byl pro segenal u velkoprodejce a co viděl by prý pohnulo i lokomotivou. Obrovské množství senegalu na jedné hromadě a pod ním spousta myší. Pak si člověk láme hlavu, když mu onemocní ptáci z čeho to může být.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík