papek

XXX.XXX.51.88
stewe
napsal(a):
Ano,souhlasim,ja sem s krkonos a kdyz chci odpovedet na inzerat tak volam ale kolikrat betpredmetne protoze napr.na Moravu pro roselu nepojedu..s pozdravem stewe
Dobrý večer, nic proti tomu zveřejnování přibližného mista chovatele který podává inzerát nemám.Druhá věc jak nutně potřebuji nabízeného papouška a jak o něj stojím .Když ho potřebuji tak vzdálenost nehraje roli , prostě jede se pro něj samozřejmě po řádné dohodě s chovatelem .Já jsem jel před 4.roky pro 1.0. rozelu pestrou červenou straku 2.F.od Přerova až do Děčína a vlakem a vše v pohodě.Jestli něco chci pohodlnost jde stranou.To je jen a jen můj názor na dané téma.
papek
napsal(a):
Dobrý večer, nic proti tomu zveřejnování přibližného mista chovatele který podává inzerát nemám.Druhá věc jak nutně potřebuji nabízeného papouška a jak o něj stojím .Když ho potřebuji tak vzdálenost nehraje roli , prostě jede se pro něj samozřejmě po řádné dohodě s chovatelem .Já jsem jel před 4.roky pro 1.0. rozelu pestrou červenou straku 2.F.od Přerova až do Děčína a vlakem a vše v pohodě.Jestli něco chci pohodlnost jde stranou.To je jen a jen můj názor na dané téma.
Tady ale přeci nejde o to, že když chci nějakého papouška tak si pro něj dojedu kamkoliv, ale o to aby lidé zbytečně nevolali tak, kam opravdu jet nechtějí.
papek
napsal(a):
Dobry vecer,
pravdu mate, ovsem jak nijak by Vam neuskodilo ani kdybyjste jiz z inzeratu vedel ze je az od decina ne? Jde o to ze ne kazdy pojede takovou vzdalenost a proto neni od veci tam to mesto mapsat.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu
Bohužel máte pravdu, ale tady je to "nošení dříví do lesa". Na druhou stranu, nemůžete nikoho nutit, aby uváděl údaje, které nechce, i když je v podstatě sám proti sobě. Je to jen na konkrétní osobě. Někteří třeba ani nedovedou pochopit smysl inzerce.
Čím víc indicií v inzerátu uvedu, tím více se přiblížím vážnému zájemci a nemusím neustále odpovídat na e-maily a nebo telefonáty, které nám zabírají čas a volajícímu i peníze. Pro někoho je ale důležitější, ať už z jakéhokoliv důvodu, zůstat co možná nejdéle v anonymitě.....