Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

26.12.2011 11:28

pane Žoha jak je možné že na moderce kliknete na profil chovatele a nezobrazí se vám vůbec nic.Mám to chápat že moderovaná diskuze se stává anonymní joko nemoderované forum?Děkuji za vysvětlení.

S přátelským pozdravem Vacek.

26.12.2011 12:22
frko

XXX.XXX.239.78

Vyplněný profil ,tak jako Váš a nebo žádný vyjde nastejno.Kopecký

26.12.2011 12:39
drobot

XXX.XXX.107.26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
pane Žoha jak je možné že na moderce kliknete na profil chovatele a nezobrazí se vám vůbec nic.Mám to chápat že moderovaná diskuze se stává anonymní joko nemoderované forum?Děkuji za vysvětlení.

Káže se voda a pije víno. Jinak se to chápat nedá, i když myšlenka není zlá.

26.12.2011 12:58
alarios

XXX.XXX.221.14

Pane Vacku, v zásadě s Vámi souhlasím, nicméně chovatelé nade mnou mají taktéž pravdu - Váš profil je nevyplněný. Takže si dovolím citovat Gándího: "Sám buď tou změnou, kterou chceš vidět u jiných." JŠ

27.12.2011 06:45
zoha

XXX.XXX.160.160

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Dobrý den, bohužel je to tak jak říkáte, navíc mají pravdu i ostatní, také nemáte vyplněný profil úplně, pokud budu důsledný, zůstane na moderce pouze pár nadšenců, nejsem si zcela jist, zda je to ta nejsprávnější cesta. Pokud bude však široká podpora pro takový to krok, rád ho uskutečním.
S pozdravem Ladislav Žoha

27.12.2011 09:08
aymara56

XXX.XXX.96.35

Jsem pro rázný zákrok, zdá se mi , že fundovanější příspěvek je stejně obyčejně provázen vyplněnýmy infomacemi o jeho poskytovateli. Rádoby duchaplné střelce smajlíků klidně oželím, protože jejich duchaplná pohotovost zhasne ihned po uzavření tématu. Vulgarity vždychytrých všeznalců už znehodnotily toto fórum natolik, že o moc více snad upadnout ani nemůže. Riskněte to a buďte důslední. Čepek.

27.12.2011 10:24
ilan

XXX.XXX.222.96

aymara56 napsal(a):
Jsem pro rázný zákrok, zdá se mi , že fundovanější příspěvek je stejně obyčejně provázen vyplněnýmy infomacemi o jeho poskytovateli. Rádoby duchaplné střelce smajlíků klidně oželím, protože jejich duchaplná pohotovost zhasne ihned po uzavření tématu. Vulgarity vždychytrých všeznalců už znehodnotily toto fórum natolik, že o moc více snad upadnout ani nemůže. Riskněte to a buďte důslední. Čepek.

Naprostý souhlas.Pocit anonymity a vzdálenosti od diskutujících vede k agresivitě,drzostem a napadání druhých.Těch opravdu odborných debat se zúčastňuje minimum diskutérů.

27.12.2011 12:22
saroun

XXX.XXX.89.202

zoha napsal(a):
Dobrý den, bohužel je to tak jak říkáte, navíc mají pravdu i ostatní, také nemáte vyplněný profil úplně, pokud budu důsledný, zůstane na moderce pouze pár nadšenců, nejsem si zcela jist, zda je to ta nejsprávnější cesta. Pokud bude však široká podpora pro takový to krok, rád ho uskutečním.

Zdravím, jednak si myslím, že vzájemné představení patří k základním prvkům slušného chování. Takže proč bychom nemohli být k sobě navzájem slušní? Navíc to usnadňuje vzájemnou komunikaci. Jestliže tedy chceme seriózní odbornou diskuzi, tak musíme také důsledně dodržovat pravidla, proto si myslím, že vyplněný profil by měl být samozřejmostí. Navíc je zde provozovatelem umožněna bezplatná reklama v podobě umístění webových stránek, proto vidím jako naivní bláhovost nezveřejnění webu. Vše nejlepší, hodně štěstí, zdraví, splněná přání v novém roce přeje Milan Šaroun.

27.12.2011 23:29
alex66

XXX.XXX.204.8

Rozhodně souhlasím aby měl každý v profilu vyplněny alespoň základní věci. Jinak toto fórum strácí podle mě smysl.

28.12.2011 07:52
bartosova1955

XXX.XXX.187.54

Samozřejmě souhlasím se základním vyplněním profilu, jinak totiž ztrácí význam.:-)

28.12.2011 10:55
usak

XXX.XXX.211.120

Dobrý den, vůbec nechápu jak je možné zde přispívat a přitom nemít vyplněný profil. Pak je úplně zbytečné mít dvě diskuze. Jednoduše je sjednotte a pokud jsem to dobře pochopil tak na tom provozovatel akorát vydělá. Na moderované má být přispěvatel jasně rozpoznatelný a transparentní, o to tady přece vždy šlo ne ? Ono se ukáže, která forma bude lepší a na jaké úrovni.

28.12.2011 12:03
bartosova1955

XXX.XXX.187.54

Ještě by bylo dobré /podle mého/ doplnit profil o kolonku "bydliště". Stačí myslím město, ale i ta informace se mi zdá důležitá.smajlík

28.12.2011 12:27
sauria cz

XXX.XXX.157.40

bartosova1955 napsal(a):
Ještě by bylo dobré /podle mého/ doplnit profil o kolonku "bydliště". Stačí myslím město, ale i ta informace se mi zdá důležitá.smajlík

Ano, také souhlasím !

28.12.2011 16:01
tragopan

XXX.XXX.31.214

zoha napsal(a):

Dobrý den,
byl jsem vychován tak, že pokud někoho oslovuji tak pozdravím a pokud píši tak podpis je samozřejmost. Jsem pro to aby zde na moderovaném foru měli přístup pouze ti co mají vyplněný profil. Pokud někdo není ochoten se představit pak tu nemá co dělat. I za cenu toho že se počet diskutujících zmenší , myslím že je lepší třeba méně početná, nicméně slušná a troufám si tvrdit že kvalitnější diskuze. Pokud chce někdo vyžívat své anonymity a být hrubý má možnost si posílit své skomírající ego na nemoderce.
Zdraví Míla Stehlík tragopan:-):-):-)

28.12.2011 16:20
loskutakruda

XXX.XXX.21.164

Dobrý den. Malý dotaz? kdo mi zaruči že ten profil je pravdivě vyplněný a neni pouze smyšlený?smajlík

29.12.2011 07:51
bartosova1955

XXX.XXX.187.54

loskutakruda napsal(a):
Dobrý den. Malý dotaz? kdo mi zaruči že ten profil je pravdivě vyplněný a neni pouze smyšlený?smajlík

Nechápu celkem, proč by to někdo dělal? Na to by se přeci vzápětí přišlo a takovému "podvodníkovi" by admin odepřel nastálo přístup na moderku.smajlík

29.12.2011 09:52
loskutakruda

XXX.XXX.21.164

Dobrý den. Využije anonymitu internetu napiše že je Honza z horní dolní a da třeba město Prahu. A ted mi řekněte jak dotyčný admin zjistí že je to podvod??? Nezjisti a dotyčný muže vesele psat jako na nemoderce smajlíksmajlíksmajlík

29.12.2011 10:38
zoha

XXX.XXX.160.200

loskutakruda napsal(a):
Dobrý den. Využije anonymitu internetu napiše že je Honza z horní dolní a da třeba město Prahu. A ted mi řekněte jak dotyčný admin zjistí že je to podvod??? Nezjisti a dotyčný muže vesele psat jako na nemoderce smajlíksmajlíksmajlík

Ahoj pane Mocík, dřív nebo později se na podvod přijde, to mi můžeš věřit, navíc těch opravdu chovatelů s vyplněným profilem zase není tisíce, abychom se už nyní nebo dřív či později neznali osobně. Navíc se spousta věcí nechá ověřit, takže žádné strachy. Tobě díky, že upozorňuješ na případné problémy, na mě je abych to zvládnul.
Díky a s pozdravem Láďa Žoha:-)

29.12.2011 11:13
zbosace

XXX.XXX.102.144

I ja sa pripájam k zamietnutiu prístupu tým čo nemajú vyplnený profil alebo k inému zamietnutiu anonyma alebo aj podvodníka ak sa na to príde.... Už dlhšie sa nemôžem dostať na stránky Polského Kurniku len preto že to vždy vyplním zle. Budem musieť požiadať nejakého Polského kamaráta v Přerove nech ma tam prihlási.

29.12.2011 12:16
biker70

XXX.XXX.48.30

Složitější,ale jistá metoda je vyzkoušená na aukru,asi všichni víte o co se jedná. Tam se musíte zaregistrovat a počkat na dopis domů s autorizačním kodem . Žádné zasílání na anonymní adresu,ale pěkně obálka na adresu,takže pro srandu v žádné aukci nepřihodíte,jelikoš pokud vyhrajete,tak musíte koupit a za anonimitu se neschováte. Bylo by to,ale složitější organizačně a i by to stálo nějaké peníze-minimálně na známku na dopis s kodem. V profilu bych,ale pro zachování bezpečnosti a soukromí chovatelů uváděl jen přibližné místo pobytu,např. Rakovnicko atd. Chované druhy bych zveřejnil. Taktéž e-mail a telefon. Adresy by měl pouze moderátor v našem případě p. Žoha. Netuším,jak dalece je toto reálné,ale zkuste popřemýšlet. Jeikož úroveň diskutujících je nejen na tomto foru opravdu malá. V.Dvořák

29.12.2011 13:17
gazd

XXX.XXX.84.145

Dobrý den.
Pokud jsou k dispozici dvě fóra (moderované a nemoderované), tak přístup na moderované fórum by měl mít pouze ten, který má řádně vyplněný uživatelský profil. Vždyť tomu tak bylo. Proč se tak nedějě po "faceliftu" těchto stránek ? Jaký to mělo záměr ?
Děkuji G.Z.

29.12.2011 13:22
R.B

XXX.XXX.208.100

Plně souhlasím.

30.12.2011 06:43
zoha

XXX.XXX.160.160

Tak od 1.1.2012 pouze s vyplněným profilem, velké upozornění v rámečku vpravo!
Těším se na kvalitní neanonymní diskuzi.
Hříšníci budou sms, emailem či přímo tady vláknem průběžně upozorněni, pak bohužel na ně zbyde pouze nemoderka.
S pozdravem a přáním do roku 2012 Ladislav Žoha, admin :-)

30.12.2011 07:35
lucas53

XXX.XXX.196.158

zoha napsal(a):
Hříšníci budou sms, emailem či přímo tady vláknem průběžně upozorněni, pak bohužel na ně zbyde pouze nemoderka.

Ja nemam vyplneny profil ale mam tam svoje www. kde mam udaje / to hadam staci /

30.12.2011 07:52
bartosova1955

XXX.XXX.187.54

zoha napsal(a):

Admine, děkuji za širokou chovatelskou veřejnost. Věřím, že to přinese kvalitnější diskuze. Přeji všem hodně chovatelského štěstí do nového roku a jen radost z chovu a odchovů.:-)smajlík

30.12.2011 08:01
lesk

XXX.XXX.50.142

zoha napsal(a):

K Novému roku si dává předsevzetí mnoho lidí. Většinu je však nedodrží a dříve či později - skutek utek.
Vyplnění profilu mělo být základní podmínkou už od samého vzniku moderky. Bu´d se tvůrcům stránek vloudila nějaká chybička, nebo to byl záměr. Patrně z obav, že sem pak nikdo nebude přispívat a rapidně poklesne návštěvnost stránek.
Jinak za mne ano, gratuluji ke správnému rozhodnutí a věřím že Vám ubude i dost práce s mazáním nevhodných příspěvků.

Když už jsme u těch změn - docela mi chybí pokec, který zde také býval.

30.12.2011 09:25

Pane Žoha abych pravdu řekl nečekal jsem až takový ohlas na můj příspěvek a tak rychlé Vaše rozhodnutí.Věřím však že rozhodnutí které jste učinil bude jenom k dobru věci.

Do Nového Roku 2012 Vám přeji hodně chovatelských úspěchů.jv

30.12.2011 09:49
zoha

XXX.XXX.160.200

lucas53 napsal(a):
Ja nemam vyplneny profil ale mam tam svoje www. kde mam udaje / to hadam staci /

Máte tam svoje www stránky, z kterých je vše patrné - tím máte splněno, děkuji.
S pozdravem Ladislav Žoha:-)

30.12.2011 12:29
kizik

XXX.XXX.250.169

zoha napsal(a):

Já tam mám taky www.str ánky,ale chci se zeptat pane Žoha,za kolik dní naběhnou peníze na me F -konto po poslaní na účet.je to třetí nebo čtvrtý den a zatím nic.

30.12.2011 12:37
cone

XXX.XXX.67.3

Dobrý den pane Žoha, myslím, že zavedení povnné registrace a vyplnění profilu je více než správné. šiška ol.

30.12.2011 13:33
gazd

XXX.XXX.84.145

zoha napsal(a):

Dobrý den, pane Žoha.
Rozhodně jste mužem činu. Vaše opatření vítám a před Vámi smekám.
S pozdravem Zdeněk Gajdoš

30.12.2011 20:42
kele

XXX.XXX.7.62

Vítam toto rozhodnutie a gratulujem Ti Laďo k odvahe... Keď nemali ľudia vyplnené profily, nechutilo mi prispievať na moderku. Až na prípady, keď šla diskusia nesprávnym smerom pre vtáky. Veľa dobrých rozodnutí všetkým v roku 2012 želá M.Kelecsényi s rodinou.

30.12.2011 20:50
arara

XXX.XXX.3.198

zoha napsal(a):

Nemohu se dostat na svůj profil abych ho mohl doplnit o další údaje. Kdo poradí? Choze.

30.12.2011 21:13
redpoll

XXX.XXX.71.99

Nahoře v řádku pod názvem ifauna je vodorovný řádek, bílé písmo v černých políčkách. Úplně poslední vpravo je: moje fauna. Kliknout na to, potom v levém sloupečku nazvaném uživatel je druhý řádek chovatelský profil, ten lze bez problémů vyplnit nebo modifikovat - doplnit a měnit. Jinak nechápu některé dotazy, co píšu, za tím si stojím a nechápu proč bych měl do profilu lhát a uvádět že se jmenuji Vopršálek. Všem přeji do nového roku vše nejlepší. A za tenhle dárek děkuji, věřím že to bude přínosné především pro ty kdo se opravdu ptají a chtějí se dozvědět. Myslím, že dost problém byl, že už málokomu se chtělo odpovídat, evidentně to k ničemu moc nevedlo.

30.12.2011 21:24
eupatria

XXX.XXX.29.1

vítam túto zmenu určite to pridá kvalite moderovaného fora.

30.12.2011 21:32
arara

XXX.XXX.3.198

redpoll napsal(a):
Nahoře v řádku pod názvem ifauna je vodorovný řádek, bílé písmo v černých políčkách. Úplně poslední vpravo je: moje fauna. Kliknout na to, potom v levém sloupečku nazvaném uživatel je druhý řádek chovatelský profil, ten lze bez problémů vyplnit nebo modifikovat - doplnit a měnit. Jinak nechápu některé dotazy, co píšu, za tím si stojím a nechápu proč bych měl do profilu lhát a uvádět že se jmenuji Vopršálek. Všem přeji do nového roku vše nejlepší. A za tenhle dárek děkuji, věřím že to bude přínosné především pro ty kdo se opravdu ptají a chtějí se dozvědět. Myslím, že dost problém byl, že už málokomu se chtělo odpovídat, evidentně to k ničemu moc nevedlo.

Díky za radu a plně s Vámi souhlasím. Choze.

30.12.2011 22:02
tragopan

XXX.XXX.31.214

zoha napsal(a):

Dobrý den pane Žoha, musím Vám zatleskat. konečně akce, která věřím jistě povede ke slušné, věcné a poldné chovatelské diskusi.
Děkuje a zdraví Míla tragopan.smajlíksmajlíksmajlík

30.12.2011 22:06
mivav

XXX.XXX.183.10

redpoll napsal(a):

Dobrý večer,dovolím si Vás,jako jednoho z kritiků nevyplněných profilů upozornit na to,že z Vašeho profilu se chovatel dozví,že je Vám 62,jste muž a chováte eurofaunu.Pak tam máte ještě www-čka,ty ale nabízejí pouze předražené(i když řemeslně docela dobré)klícky.To je z celého profilu vše.Tak tohle je ten bič na nevyplněné profily?S pozdravem mv(psáno malými písmeny,minule mně nějakej Slovák napsal,že jsem mu přebral jeho podpis)

30.12.2011 23:59
koptom

XXX.XXX.165.214

tragopan napsal(a):
Dobrý den pane Žoha, musím Vám zatleskat. konečně akce, která věřím jistě povede ke slušné, věcné a poldné chovatelské diskusi.
Děkuje a zdraví Míla tragopan.smajlíksmajlíksmajlík

smajlíksmajlíksmajlík
No jasně, já také tleskám...................................................................
Tak, teď půjdu na seznam.cz,založím si tam alespoň 20 emailových adres , pak 20 na email.cz , post.cz a dalších 20 na sream.cz....to je 80 emailových adres.....................................................................smajlík.....................................................smajlíka od 1.1.2012 . což je to mejdžik datum si budu klidně reagovat jako kdo chci a na co chci a stejně je to anonym jak stehno:-):-).
Co řeší vyplněný profil????????????????
Je to jen pár písmen,které si, když budu chtít, vycucám z prstu, založím nový email a nic to neřeší........................
Neeee, pánové, tudy cesta opravdu nevede....pane ŽOha, když legitimní diskuse, tak opravdu průkazně !!!!!!!!

31.12.2011 07:49
bartosova1955

XXX.XXX.187.54

Člověče, o co Vám jde?smajlík Nejdřív si doplňte profil a nehledejte možnosti, jak ho oblafnout. O to přeci vůbec nejde!!!!!!!!! Všechno se dá ošidit, ale PROČ???? Jestli chci něco napsat, tak si za tím stojím a jestli chci jen šťourat, tak si půjdu na nemoderku, ne? Přimlouvám se znovu za vyplnění všeho, t.j. jména, telefonu, meilu a města.:-)

31.12.2011 08:11
kele

XXX.XXX.7.62

Drahý .."koptom"...s nevyplneným profilom, kvôli ľuďom, ktorí zmýšľajú ako vy a prispievajú prakticky anonymne na moderke táto diskusia stráca kredit. Prestali prispievať chovatelia, ktorých názory a skúsenosti si vážim.

Viete, podviesť pri skoro každej príležitosti je taká nevykorenitelná a typická československá vlastnosť a je smutné, že keď sa niečo začína a spúšťa, prvé, čo ľudí napadá je ako to obísť, využiť, zneužiť a sprotiviť ostatným. To už sme ako národy fakt tak zdegenerovaní, že nemáme úctu k zákonu, normám a vyhynula aj elementárna etika???. Dajme všetci šancu moderke podľa nových pravidiel, aby bola prameňom slušných diskusií, rád, postrehov, aby nám vedela poskytnúť okamžitý kontakt na ľudí, od ktorých môžeme najskôr očakávať pomoc.

Svoj profil mám vyplnený od začiatku, dosť ľudí sa na mňa obrátilo o pomoc a pokiaľ som vedel, snažil som sa pomôcť. Nikto, fakt nikto nezneužil zatiaľ zverejnené údaje.

31.12.2011 08:50
johan

XXX.XXX.58.30

koptom napsal(a):
smajlíksmajlíksmajlík
No jasně, já také tleskám...................................................................
Tak, teď půjdu na seznam.cz,založím si tam alespoň 20 emailových adres , pak 20 na email.cz , post.cz a dalších 20 na sream.cz....to je 80 emailových adres.....................................................................smajlík.....................................................smajlíka od 1.1.2012 . což je to mejdžik datum si budu klidně reagovat jako kdo chci a na co chci a stejně je to anonym jak stehno:-):-).
Co řeší vyplněný profil????????????????
Je to jen pár písmen,které si, když budu chtít, vycucám z prstu, založím nový email a nic to neřeší........................
Neeee, pánové, tudy cesta opravdu nevede....pane ŽOha, když legitimní diskuse, tak opravdu průkazně !!!!!!!!

To klidně můžete, ale IP adresu budete mít stále jen jednu a tu si může zjistit každý, kdo se v tom trochu vyzná. Jediný problém může nastat v případě, že vaše IP adresa bude neveřejná a tudíž se dostanu jen na IP adresu vašeho poskytovatele a tady by zase měla zafungovat pravomoc admina. Prostě vás může zablokovat i s vašimi 80 e-mailovými adresami.
Pravidla musí existovat, pokud s nimi nesouhlasím, prostě je ignoruji a počítám s tím, že budu i já ignorován.

31.12.2011 09:11
brno

XXX.XXX.113.236

Ladislave, fandím vašemu kroku. Kopton je ukázka toho, proč by se podmínky pro přispívání měly přitvrdit. Bohužel má klasické smýšlení: Přemýšlí jak stanovenou normu obejít, místo aby přemýšlel, jak ji splnit.

31.12.2011 09:59
ga

XXX.XXX.178.50

Tam je vždy alternativa (nebo by měla být!)!
Kteří chtějí komunikovat prostřednictvím "nápis na plot" s anonymním uživatelem - prosím!
Kdo chce komunikovat s konkrétní osobou - má pravdu!
Viz například italský, německý, ruský fóra...
Omlouvám se za mé špatné český jazyk. Vždycky četl se zájmem vaše fórum.

Šťastný Nový rok!
Andrej Ukrajina.

31.12.2011 10:41

Pane Žoha,jsem pro to, aby byl profil vyplněn i u chovatelů, kteří mají web.stránky.
Mělo by to platit bez vyjímek.To se pak zase budou hledat vyjímky na něco jiného apod.
A s tou transparentností je to jednoduché.
Myslím, že většina "opravdových" chovatelů se tu zná.A když tu někdo bude psát nesmysly, poznáte to , není problém ho ignorovat.
Nevím proč, když se tu chce zavést určité pravidlo, hned se hledají nějaké výmluvy.

31.12.2011 11:20
raduz

XXX.XXX.159.53

Dobrý den pánové,tak jsem tedy zvědav jestli se konečně povinná registrace promítne v úrovni odpovědí na zdejším foru...už s tím bylo opravdu třeba něco udělat..anonymita internetu tady nahrává jen těm jedincům kteří kulový vědí a chodí si sem honit ego...doufám že se to po Novém roce změní..ted už chybí jen popřát zbytku na nemoderovaném foru at zkusí,dřív než se na něco zeptají svůj dotaz nejprve vyhledat...stokrát dokola se opakující dotazy...už pomalu ztrácí taky smysl..no a těm slušným chovatelům přeji do nového roku 2012 hodně zdraví a mnoho chovatelských úspěchů a Vám pane Žoha pevné nervy až to tady začnete po novém roce hlídat.raduz07

31.12.2011 11:56
blaza

XXX.XXX.60.145

Dobrý den prosím Vás může mi někdo skouknout můj profil, jestli je dostatečně vyplněn?
A protože nejsem odborník na počítače zajímalo by mne jak můžu na moderované diskuzi nahlédnout do profilu ostatních chovatelů?Děkuji Blažek

31.12.2011 12:06
gazd

XXX.XXX.84.145

blaza napsal(a):
Dobrý den prosím Vás může mi někdo skouknout můj profil, jestli je dostatečně vyplněn?
A protože nejsem odborník na počítače zajímalo by mne jak můžu na moderované diskuzi nahlédnout do profilu ostatních chovatelů?Děkuji Blažek

Máto to OK Danieli.
Pokud jste přihlášen, tak klikněte na zelený nick (ve Vašem případě je to "blaza" , nad Vámi je to "raduz") a jste v profilu dotyčného. G.Z.

31.12.2011 12:14
blaza

XXX.XXX.60.145

gazd napsal(a):
Máto to OK Danieli.
Pokud jste přihlášen, tak klikněte na zelený nick (ve Vašem případě je to "blaza" , nad Vámi je to "raduz") a jste v profilu dotyčného. G.Z.

Mockrát děkuji za radu.Přeji hezký den a šťastný Nový rok všem chovatelům.

Přidejte reakci

Přidat smajlík