Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.2.2012 18:34
zpet

XXX.XXX.133.119

Dobrý den ,mám andulky korele v zimě venku 5m klecích se záletem zdivo -cihla, zateplení poliš, zapalchtované pouze vrch a boky klecí ,předky na vstupní dvířka a přední část klece bez zaplachtování ,jakou stavu podávat ve větších mrazech a kdy už je nevyhnutelné ptacto přesunout a při kolika St.C do vnitřní části a zda jim to ze zimi do tepla neudělá šok cevní? .A další což menší problém sedí mi tu korele a andulky ve vnit kde mám trochu místa , děkuji za vaši radu a přízpěvěk. Teť 2.2. -14st.C 18H 2.2.8h -11st.C Brno venkov . Přitom se mi v pondělí koupali v mazu??smajlík

2.2.2012 19:42
tiktik

XXX.XXX.49.10

zpet napsal(a):
Dobrý den ,mám andulky korele v zimě venku 5m klecích se záletem zdivo -cihla, zateplení poliš, zapalchtované pouze vrch a boky klecí ,předky na vstupní dvířka a přední část klece bez zaplachtování ,jakou stavu podávat ve větších mrazech a kdy už je nevyhnutelné ptacto přesunout a při kolika St.C do vnitřní části a zda jim to ze zimi do tepla neudělá šok cevní? .A další což menší problém sedí mi tu korele a andulky ve vnit kde mám trochu místa , děkuji za vaši radu a přízpěvěk. Teť 2.2. -14st.C 18H 2.2.8h -11st.C Brno venkov . Přitom se mi v pondělí koupali v mazu??smajlík

Že jste radši nezůstal blokovaný .

2.2.2012 19:48
blaza

XXX.XXX.60.145

tiktik napsal(a):
Že jste radši nezůstal blokovaný .

Dobrý večer
taky vím o čem píšete,ale myslím si, že si druhou šanci zaslouží.Odpouštět je božské.Tím nechci admina pasovat do role boha.Uvidíme třeba nás překvapí.Blažek

2.2.2012 19:52
zpet

XXX.XXX.133.119

Děkuji za radu k danému tématu .Nic víc nic mín.

2.2.2012 20:13
romika

XXX.XXX.116.252

Krmivo pouze suchou směs semen + granule pro papoušky každé ráno čerstvá voda+ promotor l.

2.2.2012 20:16
zpet

XXX.XXX.133.119

Děkuji

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.2.2012 20:39

zpet napsal(a):

austrálii krmím celý rok DELI NATURE 68,ted jim přidávám slunečnici,do vody vitamín,vodu dvakrát denně.kousek ovoce,ale jen tolik aby to hned zmizelo než to zmrzne.ptáci nocují v ve vnitřním záletu,ale teplota je tam stejná jako venku.jen bez větru,deště a sněhu.vše v poho,není problém.

2.2.2012 20:55
zpet

XXX.XXX.133.119

díky,až na to ovoce to vážne hlídám už .

2.2.2012 21:20
mika

XXX.XXX.206.48

jen dotaz ja take krmím deli nature ale 69 z jakeho důvodu jste zvolil 68 .Mi bylo razeno právě 69 jako komplexnější děkuji za odpověd

2.2.2012 22:14

mika napsal(a):
jen dotaz ja take krmím deli nature ale 69 z jakeho důvodu jste zvolil 68 .Mi bylo razeno právě 69 jako komplexnější děkuji za odpověd

mezi austrálií mám i čánáky a těm mi doporučil chovatel od kterého jsem ptáky kupoval at tím krmím.že je to dietnější.vlastně asi jediný důvod že tam není slunečnice.tu dodávám jen v mrazech a chovné sezoně.ptáky měl krásné,krmivo znali a bez problémů brali.jinak obě čísla jsou velmi podobného složení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík