aymara56
napsal(a):
Dobrý den,
pokud chcete komunikovat zde, tak si především vyplňte požadované údaje. Já jsem z Krkonoš a chovám aymary pruhované téměř všech běžných mutací a těším se na kontakty se stejně zaměřenými chovately. S pozdravem. aymara56.
Praha-západ se hlásí do kontaktů Biker70
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.141
Dobrý večer, taky se hlásím do skupiny aymaromilů. Jsem z Ústí nad Labem a mám 4 odchovávající páry. Lucie D.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.3.141
jead
napsal(a):
Díky všem za reakci S tím Přerovem se jen obávám, jestli tam někdo v těchto mrazivých dnech bude.
Bude, já tam mám kvůli aymarám rande s p. Vidlákem a p. Žákem, ti jsou oba z nedaleka a ptáky mají moc pěkné. Pokud ještě stojíte o ten kontakt, zeptám se jich tam, jestli Vám ho můžu poskytnout. Nebo se mi ozvěte na mobil, až tam budete - můžeme se tam sejít všichni čtyři. Hezký den, Lucie D.
Zdravím,jsem z Šenova 73934. Mám 3 chovné páry a 8 mladých z léta 2011.
maddar
napsal(a):
dobrý den můžete napsat prosím jaké budky používáte a pokud možno s rozměry děkuji
Koukněte na http://www.aymara.wgz.cz Biker70
tak na stránkách jsem se dočetl že samice mají problém se snůškou a je tam něco o Combinalu AD3 ale nenašel jsem kolik stojí mohli by jste sem napsat prosím cenu tohoto (vitamínu)
a byl ještě jeden dotaz
mám možnost dát aymary do klece 100x100x50 myslíte že by se sneslí s chůvami a kanárky ?
Zdravím. Jsem admin výše uvedeného webu. Bohužel pro nedostatek času jsem se stránkám nevěnoval. Nyní už mám více času. Pokud by byl zájem ze strany veřejnosti, dál bych se stránkám věnoval- ovšem pod jednou podmínkou. Že byste chtěli i vy ostatní třeba přispět nějakými články, fotkami apod.
S pozdravem Lukáš
EvkaMůra

XXX.XXX.176.238
Dobrý den,
hledám chovatele Aymar, nejlépe v okolí Náchoda, nebo do 50 km.
Chtěla bych pro svou maminku (69 let) pořídit ptačího společníka. Zkušenost s chovem máme sice malé (andulka), ale myslím, že pokud je podobný chovu andulek, zvládli bychom ho.
Děkuji za názory i případný kontakt.