Dravec krahulobecný - lutino andulka venkovníklec jak se bránit útoku dravcú?, na ptáky ve venkovní voliéře chytil ji přez pletivo než jsem tam doběhl andulka tuhá . Děkuji za vaše rady. A ve vnitří kleci 1 pár korel mi uklovala lutino anduku také tuhá ? zničeho nic ráno přijdu krmit do vnitřních klecí a tohle je možné že Lutino a Albino jsou nějak huře příjmána v chovu a snadnější kořisťí dravců??
zpet
napsal(a):
Dravec krahulobecný - lutino andulka venkovníklec jak se bránit útoku dravcú?, na ptáky ve venkovní voliéře chytil ji přez pletivo než jsem tam doběhl andulka tuhá . Děkuji za vaše rady. A ve vnitří kleci 1 pár korel mi uklovala lutino anduku také tuhá ? zničeho nic ráno přijdu krmit do vnitřních klecí a tohle je možné že Lutino a Albino jsou nějak huře příjmána v chovu a snadnější kořisťí dravců??
Smutné ale nevěšte hlavu zde je plno chovatelů co vám rádi poradí , koš na dravce pak odvést ptáka do jiné lokality města
zpet
napsal(a):
Příteli, něž uveřejníte takový to příspěvek, napište si jej nejdřív nanečisto, pochopit to dá trochu fušku! Samozřejmě že podstatu chápu, ale????!!!!!
saluki
napsal(a):
ahoj, nevím jaké máte voliery, v létě mi nalítával dravec na volieru s křepelkami, papoušci ho nezajímali, takže jsem ji zakryla zeshora celou, na boky na pár dní navěsila smrkové větve a bylo po problému, neviděl, neútočil, odletěl jinam.
Děkuji tet už mám zastřešené také
alex66
napsal(a):
Příspěvky od tohoto možná chovatele jsou nesmyslné slátaniny, podobných tady bylo už více. Nemá cenu na ně reagovat.
Zato vaše pane Nikolasi to někdy klobouk dolů !! jen se ptám k dané věci (DRAVEC) pokud k tomu nemáte co říct a nebo nevíte raději mlčte děkuji .K tématu co říct omě se neotírejte, laskavě se straejte o sebe a své přízpěvky díky,vaše přízpevky také žádná slává a přínos,hezký den.
šťíťa
napsal(a):
Příteli, něž uveřejníte takový to příspěvek, napište si jej nejdřív nanečisto, pochopit to dá trochu fušku! Samozřejmě že podstatu chápu, ale????!!!!!
Jsem disgrafik a dislektik děkuji za pochopení a omlovám se zda jsem vás nějak rozhořčil téma je Dravec děkuji pouze k tématu .