Tak uz je tu konecne jaro?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.2.2012 19:27
rostin123

XXX.XXX.6.141

Dobry den,
tak,ze by uz prislo to nejkrasnejsi obdobi :).Chovam prevazne australii a cinany,ale zatim se nejak nezacali extremne projevovat jeste je asi opravdu cas:(Jak je to s Vasimi krasavci?Davate uz klicene a vajecnou michanici?

20.2.2012 19:33
loufan

XXX.XXX.155.190

Já dávám klíčené po celý rok, chovám alexandry a aratingy, Alexandři už hrabou v boudách, vejice zetím nikde a aratingy mají ještě čas.

20.2.2012 19:38
rostin123

XXX.XXX.6.141

loufan napsal(a):
Já dávám klíčené po celý rok, chovám alexandry a aratingy, Alexandři už hrabou v boudách, vejice zetím nikde a aratingy mají ještě čas.

Take bych daval klicene po cely rok,ale chovam celorocne venku takze v zime to nejde vse zmrzne.

20.2.2012 19:47
papy

XXX.XXX.168.40

Dobrý den, tak jestli je tu jaro to nevím, ale vím, že dneska jsem poprvé slyšel nádherně zpívat kosa.Můj nejoblíbenější pták.Krásně nás vítá v novém dni a večer na vysokém místě se loučí s krásným dnem.Já osobně jaro zbožňuju hlavně kvůli kosákům:-).Podle mě zpívají nádherně.Tak snad nás ta velká zima už nechá na pokoji.Nashledanou

20.2.2012 22:57
alex66

XXX.XXX.204.8

Tak to se těšíme snad všichni.:-) Jinak u mě alex. rudohlaví už obě samice sedí a vousatá každým dnem začne snášet.

20.2.2012 23:15
eden

XXX.XXX.37.85

U nás žádné jaro není. Jsou tu hromady sněhu a ledovka.

21.2.2012 08:07
docid

XXX.XXX.172.126

Kdepak jaro, dejte pokoj. To že se nachvilku oteplilo neznamená že vyvěsime budky. V dubnu začinám teprav vyvešovat budky.

21.2.2012 13:37
vmakovicky

XXX.XXX.45.196

22.2.2012 07:26
ros

XXX.XXX.59.9

vmakovicky napsal(a):
Už vidieť srnky na lúkach.

Dobré. Takhle jsem se dlouho nezasmál.smajlík

22.2.2012 08:02
saluki

XXX.XXX.6.82

Ahoj, kam tak spěcháte? Odkdy je únor jaro? Však zima prakticky žádná nebyla, trvala měsíc, co takhle už začít s velikonočními zajíčky v supermarketech? Moji papoušci si v zimovišti pobudou ještě skoro dva měsíce, dávám je každoročně ven až na konci dubna. :-)

22.2.2012 10:44
eden

XXX.XXX.42.109

Oni mají jaro ti co jim ještě úplně nepomrzli všichni ptáci. Fakt je, že pokud pžežili, tak teď už to vydrží.

22.2.2012 20:40
hali

XXX.XXX.59.156

eden napsal(a):
Oni mají jaro ti co jim ještě úplně nepomrzli všichni ptáci. Fakt je, že pokud pžežili, tak teď už to vydrží.

Dobrý večer,
musím s vámi nesouhlasit. Ikdyž jaro je až za dlouho,stejně tak i mladí,tak třeba mě se dnes samec mnicha chtěl už pářit,samice ale ještě ne. Podle mě je to zapříčiněno velkým rozdílem teplot. nedávno přes den i -15 a teď i +10,to musí na těch ptácích být poznat,ikdyž budku mají celoročně, tak si nenosí ani větvičky do hnízda,jen je okusují :-):-):-)
P.S. teď jsem v inzerci viděl už i letošní modré mnichy, kr.12

23.2.2012 12:35
eden

XXX.XXX.54.214

hali napsal(a):
Dobrý večer,
musím s vámi nesouhlasit. Ikdyž jaro je až za dlouho,stejně tak i mladí,tak třeba mě se dnes samec mnicha chtěl už pářit,samice ale ještě ne. Podle mě je to zapříčiněno velkým rozdílem teplot. nedávno přes den i -15 a teď i +10,to musí na těch ptácích být poznat,ikdyž budku mají celoročně, tak si nenosí ani větvičky do hnízda,jen je okusují :-):-):-)
P.S. teď jsem v inzerci viděl už i letošní modré mnichy, kr.12

Chovatelé píší jak se exoti aklimatizovali v našich podmínkách, nevadí jim mráz a pod. Je zajímavé, že naši ptáci v přírodě ten rozdíl teplot pro hnízdění nepociťují.Že by se pářili ani náhodou a o stavění hnízda nemůže být řeči. Pokud jste viděl v inzerci modré mnichy, tak já mám taky budky plné papoušků, jenže je u mě teplo 25°, tak si to můžu dovolit a ptáci hnízdí, kdy je to napadne. Tak proč by někdo nemohl mít odchovy z kroužkem 12 a dávat inzerát.

23.2.2012 19:58
hali

XXX.XXX.59.156

eden napsal(a):
Chovatelé píší jak se exoti aklimatizovali v našich podmínkách, nevadí jim mráz a pod. Je zajímavé, že naši ptáci v přírodě ten rozdíl teplot pro hnízdění nepociťují.Že by se pářili ani náhodou a o stavění hnízda nemůže být řeči. Pokud jste viděl v inzerci modré mnichy, tak já mám taky budky plné papoušků, jenže je u mě teplo 25°, tak si to můžu dovolit a ptáci hnízdí, kdy je to napadne. Tak proč by někdo nemohl mít odchovy z kroužkem 12 a dávat inzerát.

třeba to bude taky tím,že papoušci mají dost potravy,kdežto volně žijící ptáci né..

Přidejte reakci

Přidat smajlík