Nemocná (malátná) Čínská křepelka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2012 08:08
réza

XXX.XXX.212.20

Dobrý den,
chtěla bych poprosit o radu,pokud máte stejnou zkušenost: Mam dvě slepičky a kohoutka a u jedné ze slepiček se mi už potřetí za krátkou dobu opakuje stejný problém- je malátná,usíná,je načepýřená a lehce sebou škube.. Poprvé jsem si myslela,že jde o kokcidiozu, tak jsem jí přeléčila a opravdu se vzpamatovala.Podruhé jsem si řekla,že jsem jí asi posledně úplně nedoléčila a tak jsem jí přeléčila znovu a opět se zlepšila. Ale teď potřetí už mi přijde nemožné,aby šlo stále o kokcidiozu?? Nebo je to možné? A jako by toho chudák měla málo, druhá (značně dominantní) slepička jí ve chvíli, kdy je oslabená napadá a trhá jí peří. Samozřejmě jsem je oddělila.. Jinak krmím proso,mák,pšeničný šrot,vařená vejce,jablka a v současné době i trochu masa,protože nesly a nyní sedí na hnízdě. Budu moc vděčná za radu,jak jí mohu pomoci.. Děkuji

13.4.2012 13:28
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

drahá paní, křepelka je zdravá jako řípa, ale chyba je ve vás.Křepelky čínské jsou monogamní a slepička je navíc, proto ji pár, který spolu harmonizuje, odhání ze svého teritoria a tím ji ničí. Stačí jedno klovnutí do hlavy a může být po ní. Dejte ji do jiné voliéry a kupte jí kohoutka a uvidíte jak bude spokojena a vy také.Ať se vám daří odchovy.smajlík

13.4.2012 13:28
corvuscorax

XXX.XXX.202.221

drahá paní, křepelka je zdravá jako řípa, ale chyba je ve vás.Křepelky čínské jsou monogamní a slepička je navíc, proto ji pár, který spolu harmonizuje, odhání ze svého teritoria a tím ji ničí. Stačí jedno klovnutí do hlavy a může být po ní. Dejte ji do jiné voliéry a kupte jí kohoutka a uvidíte jak bude spokojena a vy také.Ať se vám daří odchovy.smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík