Před lety jsem měl pár červenokřídlých. Brali mi při odchovu normálně vaječnou míchanici a během roku jsem jim dával na mls piškoty. sameček přesně věděl jak dlouho má piškot ponořit do misky s vodou, aby změkl, ale nerozmočil se. Myslel jsem, že je to rarita. Po letech jsem si koupil dva páry a zase to dělají, sice ne tak šikovně, občas jim piškot zůstane rozmočený v misce, ale to nevadí. Je zajímavé, že u jiných papoušků jsem to nepozoroval. Co vaši červenokřídlí jak jsou na tom s piškoty?
Ja mam 2 pary cervenokridlich rok 2010 a oba dva pary delaji presne totez jen pouzivaji suchy rohlik a namaceji si ho jen do male napajecky na vodu..Oba dva pary tak odchovaly letos po 4 mladych...
nádhera, já mám jeden mladý pár letos přepeřil do dospělého zbarvení, krmí se a jsou spolu tak snad něco budou mít příští rok a druhému páru něco mrouská v budce, ale nešel jsem tam protože vloni jsem okroužkoval mladé a přestali je krmit a uhynuly. Tak vidím, že s těmi piškoty to napadlo víc ptáků. To je vidět že v těch hlavičkách něco mají.