Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.8.2012 18:55
bobina.289

XXX.XXX.26.218

Dobrý večer,
prosím je toto duhovka? Měla by to být samička, ale mylím že to spíše vypadá na kluka.
Jak to vidíte vy Díky moc za názory.

5.8.2012 20:09
kubrt11

XXX.XXX.53.50

Zdravím,je to sameček,a duhovka,silně pochybuji!Někde se tu o duhovkách píše,doporučuji přečíst!K.

5.8.2012 21:28
zbosace

XXX.XXX.108.35

Andulák je modrozelený šedokrídly žltohlavý opalín a i keď jeho farby možno nebudú až také extra sýte do chovu duhoviek je vhodný. Samozrejme treba počkať na preperenie, možno prekvapí a zatial hladať protikus na dopárovanie.

8.8.2012 16:00
bobina.289

XXX.XXX.26.218

díky za odpověd.Tajně jsem doufala v samičku měla světlejší okolo dírek,ale asi se to pomaloučku vytrácí.

8.8.2012 16:25
vabl

XXX.XXX.13.189

zbosace napsal(a):
Andulák je modrozelený šedokrídly žltohlavý opalín a i keď jeho farby možno nebudú až také extra sýte do chovu duhoviek je vhodný. Samozrejme treba počkať na preperenie, možno prekvapí a zatial hladať protikus na dopárovanie.

mám výhrady k matoucímu označení "modrozelený" !! U modrých ptáků "modrozelený" nádech peří je způsoben žlutou hlavou. Jedná se o světlemodrého žlutohlavého šedokřídlého samečka.

8.8.2012 18:27
atobajus

XXX.XXX.249.198

bobina.289 napsal(a):
Dobrý večer,
prosím je toto duhovka? Měla by to být samička, ale mylím že to spíše vypadá na kluka.
Jak to vidíte vy Díky moc za názory.

Je to duhovka a je to sameček.

8.8.2012 21:18
saluki

XXX.XXX.6.82

ahoj, je to duhovka, a zajímá mě pro určení pohlaví stáří? Rozhodně se nebráním tomu, že by to mohla být samička. Přikládám fotku samečka 2 týdny z budky.

8.8.2012 22:34
bobina.289

XXX.XXX.26.218

Ahoj díky za odpovědi Je mladounká, zakoupena v neděli prý asi týden z budky takže asi jako ten váš- dva týdny z budky přibližně.Je to docela driáčnice a asi zůstane doma na mazlíka.Je to mladounké a už docela oprsklé-:-) senegalské proso zabaví pro sebe a mníška co máme jako mazlíka odhání, stoupne si na klas a šermuje zobákem a docela ho i prohání po stole nejdříve jsem myslela že spíš žebrá o nakrmení ale není to tak ,mníšek raději skočí ke mně na ruku asi si připadá silnější přesto že je proti andulce nejmín 3x takový smajlík

14.8.2012 20:17
bobina.289

XXX.XXX.26.218

Tak nevím,zda to bude vhodná andulka na ochočení na mazlíka,chtěla jsem ji pro syna 8let,přestože, je to prcek vypadalo to docela dobře.Jde na ruku, pokud je tam senegalské proso- normálně baští a najednou zničeho nic se ožene a štípne.Myslíte že trpělivostí to překonáme nebo už asi nebude vhodný na mazlíka,ale je to v naturelu ptáčka.Ublíženo mu nebylo, syn byl na táboře a na něho šla velmi pomalu.Jen co se trošku okoukal,začal štípat.Přemýšlím že ho raději dám do voliery k andulkám ,ale původně to být samička máme tam andulky 2,1 a sním to bude 3,1 bude to dělat dobrotu ? Díky za názory.

Přidejte reakci

Přidat smajlík