No tak z dotazu je jasné,že se nejdená o našince navíc podle profilu se lehko zjistí že zadavatel je polské národnosti...
jinak k dotazu pokud jsem jej dobře pochopil ptáte se na doklady nutné k pořízení ptactva ze zoo?zapoměl jste ale napsat jaký druh máte na mysli podle fotky profilu a podobných dotazů na nemoderce tedy asi hledáte toka deckenovy??
ptáci nepodléhají žádné registraci nespadají pod CITES,takže formuláře nutné ke koupi jak od soukromých chovatelů tak zoo nejsou nutné stejně tak podmínky pro chov toků nejsou nijak specificky zadané jediné co tak po Vás může zoo požadovat je kupní smlouva...pokud jsem tedy pochopil váš dotaz správně.
Tak jsem z polške a chce být zakoupeny od zoo zoborec nakrikavy.
Chcete-li koupit souhlas s zoo mám vyplnit v datech a stále žádná `` `cislo vašeho schváleného Zarizeni auto vašeho cislo `` ``
--------------------------------------------------------------------'
Yes I live in Poland and I wanted to buy the zoo trumpeter hornbill.
To purchase a bird I have to enter their personal informatio, and `` `cislo vašeho schváleného Zarizeni auto vašeho cislo `` ``
arw12
napsal(a):
Tak jsem z polške a chce být zakoupeny od zoo zoborec nakrikavy.
Chcete-li koupit souhlas s zoo mám vyplnit v datech a stále žádná `` `cislo vašeho schváleného Zarizeni auto vašeho cislo `` ``
--------------------------------------------------------------------'
Yes I live in Poland and I wanted to buy the zoo trumpeter hornbill.
To purchase a bird I have to enter their personal informatio, and `` `cislo vašeho schváleného Zarizeni auto vašeho cislo `` ``
Why dont you ask directly in this zoo? If they want to sell this hornbill to you, they will surely help you to answer all the questions. Regards Martin