Zaujmavá požiadavka.- nič neriešiaca. Tak ako aj zákaz predaja psov a mačiek, mládat párno a nepárnokopytníkov. Prídete do haly s hydinou a každý meter bedna so štencami a ako rarita hned pri vchode plná bedna kozliat či čo to bolo. Stence aj v klietkach na hydinu a holuby a ked sa nepredajú tak majitel odíde a nechá ich tam. A čo sa týka povolenia na vtáky ak sa bude vyžadovať ako kedysi v Prerove nič s tým neurobíme. Len mi uniká význam a forma vykonávania takéhoto nariadenia aj z jeho efektom. Večšina veterinárov čo som navštívil nerozozná korelu od rosely a nie ešte aby vedeli posúdiť klinický stav vtákov.
aymara55
napsal(a):
Pri vstupe doteraz nikto nič nepýtal, tak nechápem prečo otváraš takúto diskusiu. Mrzí ťa, že nemusíš behať po veterinároch ?
Otočte to na silvestrovskú nôtu, aby sme si nešpinili do vlastného hniezda
Dva zvěrolékaři končí operaci slona.
„Dneska nám to šlo dobře,” pochvaluje si jeden. „Tentokrát jsme tam nezapomněli žádné nástroje.”
Druhý se blaženě usměje, ale pak se rozhlédne okolo a zděsí se: „A kde je sestřička?!”
aymara55
napsal(a):
Pri vstupe doteraz nikto nič nepýtal, tak nechápem prečo otváraš takúto diskusiu. Mrzí ťa, že nemusíš behať po veterinároch ?
dobry den nemrzi ma nic ale na poslednej burze som cital oznam vyveseny hadam vsade kde sa dalo tak som chcel vediet reakcie ludi na to dakujem
zbosace
napsal(a):
Zaujmavá požiadavka.- nič neriešiaca. Tak ako aj zákaz predaja psov a mačiek, mládat párno a nepárnokopytníkov. Prídete do haly s hydinou a každý meter bedna so štencami a ako rarita hned pri vchode plná bedna kozliat či čo to bolo. Stence aj v klietkach na hydinu a holuby a ked sa nepredajú tak majitel odíde a nechá ich tam. A čo sa týka povolenia na vtáky ak sa bude vyžadovať ako kedysi v Prerove nič s tým neurobíme. Len mi uniká význam a forma vykonávania takéhoto nariadenia aj z jeho efektom. Večšina veterinárov čo som navštívil nerozozná korelu od rosely a nie ešte aby vedeli posúdiť klinický stav vtákov.
tiez si myslim ze nic nevyriesi a ak to budu kontrolovat vela ludi prestane navstevovat burzu a s tym o rozoznani rozely od korely u veterinarov mate aj pravdu znamy chcel dat osetrit papagaja u nemenovaneho veterinara a ten ho odkazal do krajskeho mesta ze tam na to veterinari maju kompetenciu.