kubrt11
napsal(a):
Zdravím,špatné úhly fotek,rubino šacuji na samičku!Vyfoťte záda a detaily hlavy ptáků!K.
Snad lepší fotky
lukaszm
napsal(a):
chceli ste fotky tak tu je moj párik.opalíny
Tady moji modří opalíni. JP
Peter_P

XXX.XXX.80.140
mam otazku...na fotke v dolnom rohu je hlava andulky....spevaci a anduly??? robi to dobrotu???
moj samcek napada cez pletivo dokonca aj p nadhernych,....
Dobrý večer fotka je z volijery kam dávám papoušky na zimu 6x3x2 bez budek,mám tam andulky,zpěváky penanty,barabandy a alexandry malé,ještě se nestalo že se ptáci popraly, na jaře je všechny rozdělím. S POZDRAVEM ZDENEK
osho
napsal(a):
Tak se zeptám jinak.Bud jsem hloupá já nebo vy.Ale zdá se že mám pravdu.Co jste to za chovatele?
u spevavych je samica rubino s cervenymi ocami a nejakymi pierkami cervenymi na chrbte u lutina je s cervenymi ocami bez cervenych pierok a albin je biely s cervenymi ocami.
Lukáško,ješte si toho neslyšel hodne,tak se uč.Albínizmus je stráta kožního pigmentu a že je pták bílí to snad vidíš.Neuplný albín se vyskytuje taky u lidí,nikoho nevidíš chodit s červenýma očima.A pak existuje hedlund.O tom si taky neslyšel.Má kožní pigment,je bílý a nemá červený oči.Dobre je to vidět u králikú.A ty barvy si taky ujasni.Koukni se na inzeráty.Jsem ráda že se zajímáš o chov,ale kdyš si si není jist tak to nech na dospelý.
osho
napsal(a):
Lukáško,ješte si toho neslyšel hodne,tak se uč.Albínizmus je stráta kožního pigmentu a že je pták bílí to snad vidíš.Neuplný albín se vyskytuje taky u lidí,nikoho nevidíš chodit s červenýma očima.A pak existuje hedlund.O tom si taky neslyšel.Má kožní pigment,je bílý a nemá červený oči.Dobre je to vidět u králikú.A ty barvy si taky ujasni.Koukni se na inzeráty.Jsem ráda že se zajímáš o chov,ale kdyš si si není jist tak to nech na dospelý.
Nezlobte se na mne,ale jste vedle jako jedle.Pokud se bavíme o albino mutaci u papoušků/speciálně pro vás jde o kombinaci mutací lutino a modrá/ tak žádné částečné albino neexistuje.Poučuješ druhé že se mají učit,tak se uč genetiku a nech to na těch co tomu rozumí.A nebylo by špatné vyplnit si aspoň profil ať víme s kým máme tu čest.Jinak to bude jak na nemoderce.