Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.6.2013 20:04
mik3002

XXX.XXX.236.207

snad do 14 dnu bude hotovo 2,5/2,5m
mam dotaz, bude to stat na ztracenym bednění, a vnitřek chci vysypat drtí, má s tím nekdo zkušenost, jak kvůli škodné podhrabání, nebo jak je to s ůdržbou trus atd.... jestli ta drť nebude za chvili plná srracek....smajlík

9.6.2013 20:40
Venca Škvor

XXX.XXX.117.61

mik3002 napsal(a):
snad do 14 dnu bude hotovo 2,5/2,5m
mam dotaz, bude to stat na ztracenym bednění, a vnitřek chci vysypat drtí, má s tím nekdo zkušenost, jak kvůli škodné podhrabání, nebo jak je to s ůdržbou trus atd.... jestli ta drť nebude za chvili plná srracek....smajlík

Dobrý den, jestli mohu tak poradím. Drť bych já osobně na dno, po kterém budou běhat ptáci, vůbec nedával. Jestli řešíte finanční stránku, tak bych té drti dal méně, přidal bych nějaké peníze a investoval bych do písku a pár pytlů cementu a zbytek bych dobetonoval. Už jen kuli té hygienické stránce. Když tam dáte samotný štěrk, tak tam budete mít za chvíli kopu straček jak jste psal. Samozřejmě se štěrk dá propláchnout ale myslí si, že než natáhnete hadici a pořádně to propláchnete tak aby jste vypláchl všechnu nečistotu, bude rychlejší vzít špachtli a kyblíček a pěkně seškrábat trus a další nečistoty s lepším pocitem že jste to udělal čistěji a nic nezůstalo zachyceno jako ve štěrku... Toť můj názor... S pozdravem Venca...

9.6.2013 21:08
mik3002

XXX.XXX.236.207

jj děkuji za nazor, prave se ptam, a nebo jak uz jsem psal kapku drte, a potom hlinu a zatravnit, ale jak rikate, ten beton je tutovka, páč mám hned vedle taky novou s betonem tak sem chtel pro zmenu skusit neco jinyho.....smajlík

9.6.2013 21:37
Venca Škvor

XXX.XXX.117.61

mik3002 napsal(a):
jj děkuji za nazor, prave se ptam, a nebo jak uz jsem psal kapku drte, a potom hlinu a zatravnit, ale jak rikate, ten beton je tutovka, páč mám hned vedle taky novou s betonem tak sem chtel pro zmenu skusit neco jinyho.....smajlík

Já bych na vašem místě nic nového nezkoušel a zůstal u starého. Ten beton je opravdu nejideálnější si myslím...smajlík

10.6.2013 19:11
mik3002

XXX.XXX.236.207

Venca Škvor napsal(a):
Já bych na vašem místě nic nového nezkoušel a zůstal u starého. Ten beton je opravdu nejideálnější si myslím...smajlík

taky si myslim že je, akorat bych chtěl na zem křepekly č. a prej na betonu trpěj, tak nevím, nějaky zkušenosti, jo a hlavní věc budou tam mniši tak aby je treba nezamordovali, nemam s křepelama zkušenost tak pls. nějaka rada? smajlík

10.6.2013 20:18
Venca Škvor

XXX.XXX.117.61

mik3002 napsal(a):
taky si myslim že je, akorat bych chtěl na zem křepekly č. a prej na betonu trpěj, tak nevím, nějaky zkušenosti, jo a hlavní věc budou tam mniši tak aby je treba nezamordovali, nemam s křepelama zkušenost tak pls. nějaka rada? smajlík

No já jsem měl křepelky asi 2 roky na betonu a všechno v pohodě. Ale s mnichama nemám žádnou zkušenost, to bohužel neporadím ale co tak vím z literatury tak bych je tam asi nedával pokud by to nebylo nezbytně nutné...

10.6.2013 20:57
secretfranta

XXX.XXX.254.135

Taky mám doma beton... vezmu smeták, lopatku, špachtlu a hned je čisto a kdykoliv mě napadne, můžu dát na beton písek, kůru... a pak zase jednoduše uklidit, já sem spokojenej a doporučuju smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík