connias
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na označení v inzerátech,ale i v diskuzích u papoušků co to znamená za názvem papouška 0,1, 1,0 atd. Je to něco k pohlaví, pořadí snůšky nebo tajná řeč o vybarvení, popř něco s genetikou?
Díky
Je to jednoduché. 1,0 je samec 0,1 je samice takže např. 2,3 znamená - dva samci a tři samice.
connias
napsal(a):
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na označení v inzerátech,ale i v diskuzích u papoušků co to znamená za názvem papouška 0,1, 1,0 atd. Je to něco k pohlaví, pořadí snůšky nebo tajná řeč o vybarvení, popř něco s genetikou?
Díky
Dobrý den,
je to označení pohlaví 1,0 to se označuje samec a 0,1 tak se označuje samice a když je označení takové 0,0,1 tak je to nezjištěné pohlaví u jedince.
K.
woodys
napsal(a):
Ale pozor,
1,1 nemusí znamenat pár, můžou to být sourozenci.
no, tak standardně je 1,1 = pár. Pokud je tam psáno, že odchov 1,1 tak potom ano, jsou to sourozenci. Ale to už není problém se prodávajícího dozeptat, kdyby to v inzerátu nepsal, že jsou do chovu jako nepříbuzný pár či jednotlivě pro příbuznost.
Já byla jen zvědavá.
Měla jsem konžáka, ale stěhovali jsme do pronájmu a Conny vadil, tak jsem ho dala příbuzným . Jezdím za ním 2x do měsíce. Už u nich zůstane, nemám sílu ho brát opět do nového prostředí a tam je mu líp, mají na něj víc času, Je celodenně puštěný a má stálou společnost.