Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2013 22:09
grol

XXX.XXX.15.143

Dobrý den,
kdo vyrábí pletivo ESAFORT?
je toto pletivo kvalitní má s ním někdo zkušenosti?
Děkuji.

9.7.2013 00:30
zako

XXX.XXX.130.125

grol napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.

Esafort je Italská výroba, vlastní zkušenost je taková, že už ho nechci. Vypadá jako Betafence, zinkování asi dobré ale vlní se a nejde pořádně srovnat. Není o moc levnější než Bet., ještě musím dodat, že mluvím o 19x19 2,05. Mám vše z Bekaertu a nikdy žádný problém, s Esafortem jsem se vyfstekal, ještě že toho nebylo tolik, příště už jen Betafence.smajlík

10.7.2013 08:36
kizik

XXX.XXX.10.7

grol napsal(a):
Dobrý den,
Děkuji.

Esafort je min. tak kvalitní jako betafence,dokonce má lepší zinkování a nemá ostré kraje pletiva,tahá se perfektne a vlny neostávají,mohu jen doporučit.

10.7.2013 15:59
zako

XXX.XXX.255.14

kizik napsal(a):
Esafort je min. tak kvalitní jako betafence,dokonce má lepší zinkování a nemá ostré kraje pletiva,tahá se perfektne a vlny neostávají,mohu jen doporučit.

Dobrý den, zřejmě používáte toto pletivo na výrobu Vámi nabízených voliér a tak si děláte reklamu ale nic to nemění na tom, že kvalita Betafence je trošku někde jinde, upozorňuji že jsem už také nějaký metr natáhl, také je otázka jaké má kdo nároky na rovinu nataženého pletiva.smajlík

10.7.2013 18:10
kizik

XXX.XXX.10.7

zako napsal(a):
Dobrý den, zřejmě používáte toto pletivo na výrobu Vámi nabízených voliér a tak si děláte reklamu ale nic to nemění na tom, že kvalita Betafence je trošku někde jinde, upozorňuji že jsem už také nějaký metr natáhl, také je otázka jaké má kdo nároky na rovinu nataženého pletiva.smajlík

Co sem zas pletete reklamu,já dávám i čínu,podle toho kdo co chce,Vy tady vychvalujete betafence,přitom dotaz je na Esafort,tak kdo tu dělá komu reklamu.smajlík

11.7.2013 13:13
grol

XXX.XXX.15.143

Ještě se zeptám budu stavět voliéry z hliníkových profilů o velikosti délka:3m šířka:1m výška 2,50m udrží hliníkový profil trapézový polykarbonát?v zimě na něm bude sníh.

Přidejte reakci

Přidat smajlík