grol
napsal(a):
Dobrý den,
kdo vyrábí pletivo ESAFORT?
je toto pletivo kvalitní má s ním někdo zkušenosti?
Děkuji.
Esafort je Italská výroba, vlastní zkušenost je taková, že už ho nechci. Vypadá jako Betafence, zinkování asi dobré ale vlní se a nejde pořádně srovnat. Není o moc levnější než Bet., ještě musím dodat, že mluvím o 19x19 2,05. Mám vše z Bekaertu a nikdy žádný problém, s Esafortem jsem se vyfstekal, ještě že toho nebylo tolik, příště už jen Betafence.
kizik
napsal(a):
Esafort je min. tak kvalitní jako betafence,dokonce má lepší zinkování a nemá ostré kraje pletiva,tahá se perfektne a vlny neostávají,mohu jen doporučit.
Dobrý den, zřejmě používáte toto pletivo na výrobu Vámi nabízených voliér a tak si děláte reklamu ale nic to nemění na tom, že kvalita Betafence je trošku někde jinde, upozorňuji že jsem už také nějaký metr natáhl, také je otázka jaké má kdo nároky na rovinu nataženého pletiva.
zako
napsal(a):
Dobrý den, zřejmě používáte toto pletivo na výrobu Vámi nabízených voliér a tak si děláte reklamu ale nic to nemění na tom, že kvalita Betafence je trošku někde jinde, upozorňuji že jsem už také nějaký metr natáhl, také je otázka jaké má kdo nároky na rovinu nataženého pletiva.
Co sem zas pletete reklamu,já dávám i čínu,podle toho kdo co chce,Vy tady vychvalujete betafence,přitom dotaz je na Esafort,tak kdo tu dělá komu reklamu.