Známej krmí papoušky pouze

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.12.2013 21:20
svaruj

XXX.XXX.243.186

Známej krmí papoušky pouze uterý, čtvrtek, sobota, neděle , vzhledem k nedostatku času v práci ?? je to možné? má je navíc venku i v zimě síla? nevím neuškodí jim toto krmení ??1den bez vody či krmenísmajlík

30.12.2013 21:58
bartrand

XXX.XXX.203.180

Vodu (a ovoce) dávám denně a krmení většinou obden, proč by jim to mělo škodit? Pokud někdo nemá tak dosypu a když má, proč je překrmovat?

31.12.2013 01:09
majna

XXX.XXX.133.170

svaruj napsal(a):
Známej krmí papoušky pouze uterý, čtvrtek, sobota, neděle , vzhledem k nedostatku času v práci ?? je to možné? má je navíc venku i v zimě síla? nevím neuškodí jim toto krmení ??1den bez vody či krmenísmajlík

Jestli má australské paoupšky typu anduly korely rosely celý rok venku není to nic divného, vy víte kolik krmí?? Jestliže na ty 2 dny nasype 2x víc krmení než chovatel co krmí denně tak proč ne, co se týče vody pokud není nějak rapidně znečištěná trusem taky se dá v zimě navíc ptáci mají sněhu dost a navíc vyzobávají aji led z misek.
Mi se kakarici při -5 když dostali vodu prvně okoupali a pak až pili, ale musel jsem jim dát vodu znov protože ji skoro všechnu vyčabrali

31.12.2013 10:06
pidla

XXX.XXX.106.11

Klíd, tenhle *** se jenom nudí a píše stejný dotaz do různých témat. Na psech se ptal na to samé, akorát že tentokrát ten jeho "známí" nemá papoušky, ale psy.

31.12.2013 11:00
svaruj

XXX.XXX.243.186

pidla napsal(a):
Klíd, tenhle *** se jenom nudí a píše stejný dotaz do různých témat. Na psech se ptal na to samé, akorát že tentokrát ten jeho "známí" nemá papoušky, ale psy.

Všude ........i slepice a králíky tudíš jen pouze ptám to je borec .............

31.12.2013 11:01
svaruj

XXX.XXX.243.186

bartrand napsal(a):
Vodu (a ovoce) dávám denně a krmení většinou obden, proč by jim to mělo škodit? Pokud někdo nemá tak dosypu a když má, proč je překrmovat?

Také si myslím ? jen dotaz děkuji pf r-2014

31.12.2013 11:28
rgreen

XXX.XXX.69.33

Taky třeba korely kakariky a penanty krmím víceméně obden. Chodím k nim tedy denně, ale většinou druhý den po nakrmení ještě mají dost, tak je to spíš o kontrole. U kakariků dám většinou druhý den novou vodu, protože jsou to cabralové. V létě měním vodu denně, když je vedro je pro ně k osvěžení studená čerstvá voda, namísto té ohřáté teplé, i když by byla ještě čistá. V létě též spíše podléhá zkáze, v zimním chladu je i druhý den jak čerstvá pokud ji ptáci neznečišťují. Andulky krmím denně, jsou to šroťáci. Kdyby jim člověk dal ale ještě jednu misku navíc vydrželi by. Určitě to tedy jde, krmit obden. Pokud člověk vychytá vodu, aby ji ptáci neznečistili, nebo doplní napaječkami kde se nebudou moci koupat, šlo by to, i když by člověk měl takto omezenu možnost obsluhy. Vždyť i v zimě dnes existují možnosti jak si poradit se zamrzající vodou, - vyhřívané misky či podložky.. smajlík

31.12.2013 12:13
svaruj

XXX.XXX.243.186

rgreen napsal(a):
Taky třeba korely kakariky a penanty krmím víceméně obden. Chodím k nim tedy denně, ale většinou druhý den po nakrmení ještě mají dost, tak je to spíš o kontrole. U kakariků dám většinou druhý den novou vodu, protože jsou to cabralové. V létě měním vodu denně, když je vedro je pro ně k osvěžení studená čerstvá voda, namísto té ohřáté teplé, i když by byla ještě čistá. V létě též spíše podléhá zkáze, v zimním chladu je i druhý den jak čerstvá pokud ji ptáci neznečišťují. Andulky krmím denně, jsou to šroťáci. Kdyby jim člověk dal ale ještě jednu misku navíc vydrželi by. Určitě to tedy jde, krmit obden. Pokud člověk vychytá vodu, aby ji ptáci neznečistili, nebo doplní napaječkami kde se nebudou moci koupat, šlo by to, i když by člověk měl takto omezenu možnost obsluhy. Vždyť i v zimě dnes existují možnosti jak si poradit se zamrzající vodou, - vyhřívané misky či podložky.. smajlík

Děkuji tohole je rozumné v létě dává samořjmě napaječky vodu čestvou stále u všech zvířat i v zimě jde o to že pondělí středa pátek je více zaneprázdněn dojížní 22h to už bohuže zvířata krom psů spí

31.12.2013 12:14
svaruj

XXX.XXX.243.186

svaruj napsal(a):
Děkuji tohole je rozumné v létě dává samořjmě napaječky vodu čestvou stále u všech zvířat i v zimě jde o to že pondělí středa pátek je více zaneprázdněn dojížní 22h to už bohuže zvířata krom psů spí

Děkuji to postačí psi a králíci 22h ještě naštěstí jedí , papoušci pouze když bude mět asi noční svícení ?? jedině?

31.12.2013 12:20
svaruj

XXX.XXX.243.186

svaruj napsal(a):
Děkuji to postačí psi a králíci 22h ještě naštěstí jedí , papoušci pouze když bude mět asi noční svícení ?? jedině?

de narovinu oto že psi a králíci jí třeba žejo 22h slepice bohužel již i papušci a křepelky a bažanti spí nestíhá nakrmit nemá noční osvětelní (svícení) smajlík , proto jsem se ptal za je to reálné vás všech chvoatelů nekrmit pondělí, středa , pátek 3/dny v týdnu pouze
jezdí 22h pozdě domu totiřž ty 3 dny v týdnu ............

31.12.2013 12:39
cone

XXX.XXX.156.224

Ve knize od R.Lowové, kterou jsem letos koupil jsem se dočetl zajímavý poznatek " když někdo nemá čas na své papoušky, není to omluva, ale důvod pro to, aby je nechoval". Osobně s tímto názorem souhlasím.

31.12.2013 13:27
svaruj

XXX.XXX.243.186

cone napsal(a):
Ve knize od R.Lowové, kterou jsem letos koupil jsem se dočetl zajímavý poznatek " když někdo nemá čas na své papoušky, není to omluva, ale důvod pro to, aby je nechoval". Osobně s tímto názorem souhlasím.

Tak to je krásné počtení čas je uterý ,čtvretek,sobota neděla jinak asi ta paní více psala asi nemaká 14h šichty ..............................

31.12.2013 14:41
romika

XXX.XXX.116.252

svaruj napsal(a):

Z toho si nic nedělejte. Já krmím jen v sobotu a v neděli. Čištení nechávám na jaro a na podzim. A výsledky? Velmi slušné.smajlík

31.12.2013 14:41
Ondra.b

XXX.XXX.201.247

Pokud nema cas tak ma chov zrusit. Taky jsem mel jednu dobu moc prace, tak jsem vecer poklidil s celovkou aby meli na rano.

31.12.2013 22:26
svaruj

XXX.XXX.243.186

romika napsal(a):
Z toho si nic nedělejte. Já krmím jen v sobotu a v neděli. Čištení nechávám na jaro a na podzim. A výsledky? Velmi slušné.smajlík

To nejde myslím ne ? papoušky krmí uterý,čtvrtek, sobota neděle voda je stále , i u ostatních zvířat kdybž rozdíl od pahy do rakouska mu pomoct s kmrením je celkem kus..pr-r-2014 všem....................................................................

31.12.2013 23:35
staniskal

XXX.XXX.36.30

To není dobré. Papoušci se mají krmit vždy pondělí - středa - pátek. Má to nějak popletené.
A vážně -- člověk by měl chovat to a v takovém počtu aby vše zvládal časově, finančně, fyzicky i psychicky....štěstí v chovu v novém roce všem. Standa

10.1.2014 18:01
korela15

XXX.XXX.200.114

cone napsal(a):

jo. Já taky.

10.1.2014 19:42
oneme

XXX.XXX.227.211

Zbytečné diskuze. Angličanka má pravdu. Nejen papoušci, ale i králíci a další zvířata se dají krmit jen o víkendu a žijí, dokonce se i rozmnožují. A není to trápení zvířat. Bylo o tom mnoho pojednání už i za minulého režimu. Má to ale smysl? Chovatelství je koníček, který stojí čas a peníze. Pokud je nemám , neměl bych zvířata chovat, s vyjímkou, že je mám jen na kšeft.

Přidejte reakci

Přidat smajlík