Alexandr(chov) Poraďte

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.1.2014 18:04
rejža24

XXX.XXX.37.2

Dobrý den, mám alexandry malé, samici(modrý lacewing) rok 2011 a samce(přírodní) rok 2011.
Krmím směsí Deli Nature 59. Přikládám jablko, mrkev, hroznové víno, piškoty, ledový salát, papriku, hrušku.
Dále jim podávám naklíčenou slunečnici. Dnes jsem spozoroval jak samice vlezla do budky(kmenová budka) průměr 27 cm s vletovým otvorem 8cm. Spozoroval jsem jak samec drží samici senegalský klásek a papají spolu. Dále dávám na tvrdo uvařené vejce. Voliéra 2x2x1 m ve sklepě teplota je asi 12 stupňů nad nulou.

Čím mám ještě přikrmovat?
Čím probudit více tok alexandrů?
Děkuji za odpovědi smajlík smajlík

26.1.2014 12:09
svaruj

XXX.XXX.243.186

rejža24 napsal(a):
Dobrý den, mám alexandry malé, samici(modrý lacewing) rok 2011 a samce(přírodní) rok 2011.
Krmím směsí Deli Nature 59. Přikládám jablko, mrkev, hroznové víno, piškoty, ledový salát, papriku, hrušku.
Dále jim podávám naklíčenou slunečnici. Dnes jsem spozoroval jak samice vlezla do budky(kmenová budka) průměr 27 cm s vletovým otvorem 8cm. Spozoroval jsem jak samec drží samici senegalský klásek a papají spolu. Dále dávám na tvrdo uvařené vejce. Voliéra 2x2x1 m ve sklepě teplota je asi 12 stupňů nad nulou.

Namaáčeno pšenicí a oves nahý a proso senegálské a papriky,papáju,mandarinky ,hrozny , sušené kopřivy , vajíčko natvrod bez strouhanky až zahnízdí přidat strouhanku nebo si můžete i vaječnou směs koupit u prodejcu ..........................smajlíksmajlík

26.1.2014 12:10
svaruj

XXX.XXX.243.186

rejža24 napsal(a):

20C i více pak vám i zahnízdí !!

Přidejte reakci

Přidat smajlík