Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.1.2014 12:44
rejža24

XXX.XXX.37.2

Dají se někde podívat jaké jsou ceny výkupčí? Abych na příklad nevez na burzu 15 andulky a výkupní ceny byla 40Kč atd. Nebo na opak... Děkujismajlík smajlík smajlík

31.1.2014 14:13
bartrand

XXX.XXX.203.180

Ceny si určují většinou na burze sami ale nepočítej s tím, že ti za andule dá někdo balík. Radši se na to slušně řečeno vykašli. Ptáků pro výkup už "chovatelé" množí dost. Kup něco většího ať nemusíš odchovy cpát do výkupu..

Uživatel s deaktivovaným účtem

31.1.2014 15:40

bartrand napsal(a):
Ceny si určují většinou na burze sami ale nepočítej s tím, že ti za andule dá někdo balík. Radši se na to slušně řečeno vykašli. Ptáků pro výkup už "chovatelé" množí dost. Kup něco většího ať nemusíš odchovy cpát do výkupu..

I velcí papoušci se cpou do výkupu, eklekti, amazoňani a hlavně žaky berou výkupčí po bednách. Nebýt výkupčích tak by se na burzách a inzerátech neprodalo už vůbec nic.

31.1.2014 18:19
rejža24

XXX.XXX.37.2

Andulky do výkupu prodávám málo. Spíš je prodám v Českých Budějovicích. Je mi třináct a papoušky chovám 4. rokem. Mám 32 papoušků(andulky,korely,křepelky,zebřičky,alexadry) a tak prodávám a kupuji větší papoušky...
Zatím mě to baví. A tak letos budu s tátou stavět novou voliéru smajlík
Časem bych si chtěl pořídit senegalce. smajlíksmajlík
Děkuji za odpovědi

31.1.2014 20:57
romika

XXX.XXX.116.252

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
I velcí papoušci se cpou do výkupu, eklekti, amazoňani a hlavně žaky berou výkupčí po bednách. Nebýt výkupčích tak by se na burzách a inzerátech neprodalo už vůbec nic.

A kde že jsem si nevšiml. Velké papoušky chovám a odchovávám několik desítek mladých ročně. V životě jsem nic nedal do výkupu a mám vše prodané. Tak tady neblbněte hlavu jiným. A jestli reagujete na inzerci že někdo tyto papoušky vykoupí za jejich směšné ceny tak se jich optejte kolik toho vykoupili. Zajímalo by mě kolik jste toho odchoval vy z těch velkých papoušků že tady plácáte takové nesmysli. Až odchováte nějakého toho žaka nebo amazoňana tak si jich budete jinak vážit.smajlík

1.2.2014 09:56

romika napsal(a):
A kde že jsem si nevšiml. Velké papoušky chovám a odchovávám několik desítek mladých ročně. V životě jsem nic nedal do výkupu a mám vše prodané. Tak tady neblbněte hlavu jiným. A jestli reagujete na inzerci že někdo tyto papoušky vykoupí za jejich směšné ceny tak se jich optejte kolik toho vykoupili. Zajímalo by mě kolik jste toho odchoval vy z těch velkých papoušků že tady plácáte takové nesmysli. Až odchováte nějakého toho žaka nebo amazoňana tak si jich budete jinak vážit.smajlík

Nevykupují se tak okatě na burzách. Velké papoušky si výkupčí berou u chovatelů doma a nejsou to ti co inzerují na ifauně jak je zmiňujete. Pro velké druhy si jezdí výkupáci z okolních států. No a co se týká těch žaků, tak nebýt výkupců tak by jste Vy ani já na inzeráty neprodal nic.
A to, že je prodávám výkupákům neznamená, že si jich nevážím. Buďte rád, že jich jde většina za hranice a že Vám osobně díky tomu stačí zatím inzerce, když si těch desítek mláďat velkých papoušků ročně tak vážíte. smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík