Dokrmení ochočení papoušci!?!?!?!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.2.2014 18:39
cana

XXX.XXX.153.61

PRODáM - (senegalec), nadstandardně ochočená mláďata, jedno už začíná trochu mluvit. Mají několik základních výhod. Možnost výběru. Kontaktní nenáročný druh, vhodný též pro děti. Mohu poradit. Jen volat. T: 777950670.
Cena: Dohodou
E-mail:
Telefon: 777950670
Okruh: Papoušci
Rozdělení: Afričtí papoušci
Kraj: Středočeský
Lokalita: 25601 - Benešov - okr. Benešov

Tak toto je dnešní inzerát z inzerce. Když se podíváte na ty chudáky senegalce, mají ustříhané letky!! K tomuto s odpuštěním idio...i (doslova a do písmene není jeho chování normální) jsem si jel minulý rok pro dokrmeného žaka. Když jsem viděl, že má ustříhané letky, "proto neuletí ani venku", jak tento člověk občas inzeruje, tak jsem mu ho nechal "doma". Navíc mě pustil pouze asi 20 cm za práh bytu... a tam jsem musel nehybně čekat, aby mně předvedl žaka bez letek! Ten pán neustále mění telefonní čísla a lokalitu. Z jakého asi důvodu... Když jsem viděl, kde bydlí, nemůžou to být jeho odchovy. Jenom nechápu, že mu někdo prodá ty mladé na dokrmení (inzeroval žaky, senegalce, i araraunu- všichni neuletí ani venku!!!). Bydlí kousek od D1...smajlík

4.2.2014 17:03
smidla

XXX.XXX.139.234

Dobry den,
priznam se ze i ja jsem si jeho inzeratu jiz v minulosti vsiml. Stav ptaku neresim, to nedokazu ovlivnit. Ze mu nekdo proda mladata taky neovlivnim.
Co mne vsak zarazi je pasaz "nadstandartne ochocena". Nan takovou zkusenost ze pokud je rucne dokrmene mlade prilis uvykle na cloveka co ho dokrmuje, v novem domove si vybere jednoho co je "krmiteli" nejvic podobny a k nemu prilne. Ostatni pak nebere. Oproti tomu mlada dokrmena zvykla na cloveka nechaji se hladit a brat do ruky, ale nejsou fixovana na chovatele nemaji problem brat celou novou rodinu. Takto dokrmeny papousek mne kolikrat i pekne stipne do prstu. Ale necha si to vysvetlit. Drape ale to je preci proto ze drapky si obrousi az casem. Preci mu nebudu kvuli tomu zastrihavat.
Holt kazdy preferujeme neco jineho a je jen a pouze na kupujicich aby si vybrali.
S pozdravem Smidla
smidla@smidla.eu
http://smidla.eu

Přidejte reakci

Přidat smajlík