Amazonan kubánsky-hniezdenie

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.5.2014 18:40
tieno

XXX.XXX.99.173

Dobrý večer.Musel som kúpiť samici nového samca.Spolu sú dva týždneSamec je v toku samica vyzerá,že nie.V búdke sa nič do dnes nedialo,ale dnes večer som našiel hrabané hobliny v búdke.Urobil to samec,alebo to robí výhradne samica.Dakujem za odpoved.

21.5.2014 19:42
aymara55

XXX.XXX.70.146

tieno napsal(a):
Dobrý večer.Musel som kúpiť samici nového samca.Spolu sú dva týždneSamec je v toku samica vyzerá,že nie.V búdke sa nič do dnes nedialo,ale dnes večer som našiel hrabané hobliny v búdke.Urobil to samec,alebo to robí výhradne samica.Dakujem za odpoved.

Dobrý večer.U mojich amazoňanov to robia výhradne samice, Kubáncov nechovám, ale myslím si,že to je i u nich tak isto.

21.5.2014 20:05
tieno

XXX.XXX.99.173

aymara55 napsal(a):
Dobrý večer.U mojich amazoňanov to robia výhradne samice, Kubáncov nechovám, ale myslím si,že to je i u nich tak isto.

Nový samec je zo samicou dva týždne.Samica sa od neho drži dalej,ale nebijú sa.Pýtam sa preto,že samica v búde ešte nebola ani pri prvom samcovi s ktorým si krásne sedeli.Kupoval som ich v oktobri,ale samec asi nabural v noci do steny,alebo pletiva a začal padať z bidla.Nechcelo sa mi veriť,že by začala po tak krátkej dobe s novým samcom loziť do búdky.Nemám skúsenosti z podobnou situáciou.Dakujem za odpoveď a nech sa darí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík