Moje štastná rodinka kanárů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2014 19:34
pecenkova

XXX.XXX.214.175

A zde jen štastná rodinka. Zleva hrdý taťka uprostřed mladý a hned vedle mamina-dnes už bez nožičky.smajlík

9.7.2014 08:36
dada09

XXX.XXX.211.57

Dobrý den. Blahopřeju,já mám letos čtyři a čekám co bude z dalších pěti vajíček.Copak,že je bez nožky.

9.7.2014 09:18
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Strakaté kanáriky a ich krížence (s európskou faunou) sú v laickej verejnosti "veľmi obľúbené". smajlík

Zvlášť bieločierne (asymetrické a symetrické) dominantné straky. Gratulujem!

9.7.2014 10:31
pecenkova

XXX.XXX.214.175

dada09 napsal(a):
Dobrý den. Blahopřeju,já mám letos čtyři a čekám co bude z dalších pěti vajíček.Copak,že je bez nožky.

Dobrý den, koupila jsem kroužkovaný párek a samcovi ho manžel dal pryč protože mu vadil, samičce jsem ho nechala a ted o dovolené jsem si všimla,že pořád stojí na jedné noze. Vím,že také bojovala s kroužkem, ale nenapadlo mě, že by jí zarostl. Každý kdo kroužkuje by měl vědět jakou velikost dát kanárům. Tak jsem zajela k veterináři a on mi řekl, že ji má zlomenou a že jí bude muset dát pryč jinak mi odejde.Byl to boj s nervy,ale zase jsem si říkala,aby mi odešla....Dnes je třetí den sama v kleci a v neděli jí zkusím dát k ostatním. Ale mám obavy aby nedostala nějakou nemoc-viz.moje nižší posba o radu. Jinak loni jsem měla tři,jednu samičku adva samce a to bylo veselo. Letos měla hodně vajec,ale dvě mi vyhodil samec z hnízda a zbylo jen jedno, byl z něj ale pilný táta, krmil ho,no nádhera,ale tento týden je to děs.Snad bude líp..

9.7.2014 10:34
pecenkova

XXX.XXX.214.175

rastislavmpavelka napsal(a):
Strakaté kanáriky a ich krížence (s európskou faunou) sú v laickej verejnosti "veľmi obľúbené". smajlík

Zvlášť bieločierne (asymetrické a symetrické) dominantné straky. Gratulujem!

Děkuji, mám z něj radost. Ted ještě pořešit ty ostatní problémy..smajlík

9.7.2014 18:56
lupus4

XXX.XXX.17.246

pecenkova napsal(a):
A zde jen štastná rodinka. Zleva hrdý taťka uprostřed mladý a hned vedle mamina-dnes už bez nožičky.smajlík

v takovejhle "pidi kleci" musí bejt fakt "štěstím bez sebe" smajlík
Jestli mají několika hodinový denní prolet po místnosti, tak beru zpět smajlík

9.7.2014 19:30
pecenkova

XXX.XXX.214.175

lupus4 napsal(a):
v takovejhle "pidi kleci" musí bejt fakt "štěstím bez sebe" smajlík
Jestli mají několika hodinový denní prolet po místnosti, tak beru zpět smajlík

Milý pane, myslím, že mají na naše bytové poměry dost velikou klec 80x60 a mimo jiné mám ještě další dvě klece, ráda bych jim poskytla velkou,ale bohužel ji nemám kam umístit. Co se týká proletu, tak ho mají každou sobotu a nedeli.Bohužel jsem pracující člověk, který ráno odejde a přijede večer. Jelikož jsem žena mám doma také jiné povinnosti. Ale věste, že první když přijdu domů jsou mí kanáři abych je vyčistila a dala jim čerstvé krmení a totéž dělám ráno v půl šesté než odjedu do práce. smajlíksmajlíksmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík