Tak předem chci říci, že to není samozřejmě profi práce, ale na babu si myslím, že dobrý.
Tak se chci pochlubit s dvoudenním dílem,dělala jsem na tom úplně sama- tedy moje dcerka 19 měs. mi podávala šroubky:).
Chlapa jsem tím okorát nas..., nějakého ocenění se nedočkala , tak se pochlubím alespoň tady
taková to byla díra, co jsem vymlátila police
Tak snad tímto snad inspiruji i další,kdo se toho bojí...., když jsem to zvládla já :)
ewinka64
napsal(a):
Tak snad tímto snad inspiruji i další,kdo se toho bojí...., když jsem to zvládla já :)
Tak dnes jsem si byla konečně pro vytoužené Guldy :D, pro ty mám jinou voliéru, pak příp. hodím foto,
jen se mě pan Hrabovský ptal jak je krmím, že mi musí uletět- mám v ní kanárky, oboje dvířka se dají zvlášť otevřít, misky jim měním každý podvečer, neuletí mi, i když jim tam ráno dávám zelený -jsou zvyklí - spíš večer nechávám otevřená dvířka a oni nám tu poletují, na ptačí strom, na ptačí hřiště a pak se zase vrátí samy zpět
a takovou bych si jednou přála a tam mít všechny, jen ještě nevím, kdo mi ji udělá.............
příští týden si pojedu ještě pro 0.1, 1.0 ASTRILD RUDOKRKÝ, tak se na ně těším na krasavce
ewinka64
napsal(a):
a takovou bych si jednou přála a tam mít všechny, jen ještě nevím, kdo mi ji udělá.............
příští týden si pojedu ještě pro 0.1, 1.0 ASTRILD RUDOKRKÝ, tak se na ně těším na krasavce
http://www.youtube.com/watch?v=HTqgMsUmkP0
no nebyla by to nádhera...........
ewinka64
napsal(a):
Taky chválím - slečna/paní je šikovná, jen ty dvířka jsou zbytečně velká a při krmení drobotiny je moooc pravděpodobný úlet chovanců. Vždy je lepší mít obslužná dvířka v dolní části. Rozdělil bych tu jednu polovinu dveří ještě na půlku - to na denní obsluhu stačí a do té spodní třetiny bych vsadil sklo proti vypadávání nečistot.Jinak design velmi dobrý
lupus4
napsal(a):
Taky chválím - slečna/paní je šikovná, jen ty dvířka jsou zbytečně velká a při krmení drobotiny je moooc pravděpodobný úlet chovanců. Vždy je lepší mít obslužná dvířka v dolní části. Rozdělil bych tu jednu polovinu dveří ještě na půlku - to na denní obsluhu stačí a do té spodní třetiny bych vsadil sklo proti vypadávání nečistot.Jinak design velmi dobrý
Děkuji, o dvířkách vím, ale jak jsem se již zmínila, neprchají a když jsou vypuštěni, zase se vrátí a je to první můj projekt, tak příště doladím :).
Nad tím sklem jsem uvažovala, jenže mám malou dceru a děti a sklo...., teď se vším do všeho mlátí atd.takže z bezpečnostních důvodů tam není.... Stejně vysávám i 2x za den, takže těch pár slupek od zrníček není tak strašný.Malá nadělá víc nepořádku.......
Každopádně velmi děkuji za ocenění a za rady a tipy, příště uplatním v praxi.
Pěkný den
daktari
napsal(a):
Zdravím, na ženu opravdu moc pěkný.
A koukám, že je to taková rodinná skříň - klec pro paničku a dole místo pro taťku a jeho obnovitelné zdroje
Opravdu pěkný.
I já Vás, no ju no, v bytovce to jinak nejde :D...., ono to tak asi bude, to ji nemám vyfocenou celou, nahoře je ještě jedna voliérka schovaná.
Děkuji, od Vás jakož-to výrobce voliér to zahřálo, když ten můj to neocení.
Pěkný zbytek dne
Zdravím všechny kutili :)
Mám prosbu, poradil by mi někdo s osvětlením prosím ?
V zimně bych jim chtěla prodloužit den, jen nevím dívala jsem se na led pásky , ale nevím co vše je k tomu potřeba a jak to pozapojovat, nebo tam jen namontovat led svítidlo- třeba jak jsou nad pracovní desku u linky, vše s časovačem a stmívačem. Lze případně propojit na jeden zdroj do zásuvky ze dvou velkých bednových voliér?
Za rady budu ráda, případně i za fotky jak máte řešeno- klidně na email ewinka64@email.cz
Moc díky