hehe
napsal(a):
Chlivek je ve fázi " před kolaudací . chlubím se... hec hec !!
Dadulce se líbí .
hehe
napsal(a):
A což teprve mě !
A veřejný ooobrovský dík patří tomu, co to cise nespískal, ale oddřel !!! A ptorože je to obrovský puntičkář , nestavěl to jako chlív, ale vše dělal stoprocentně / a někdy nás obyčejné tím doháněl k šílenství/, a tak sve výsledku nemáme až tak chlivek, jako suprově opravenou chatu pro kozy. Chybí topení a sprcha a kuchyňský kout. Moc díky..Helenka a všechny tvé kozy..
hehe
napsal(a):
A veřejný ooobrovský dík patří tomu, co to cise nespískal, ale oddřel !!! A ptorože je to obrovský puntičkář , nestavěl to jako chlív, ale vše dělal stoprocentně / a někdy nás obyčejné tím doháněl k šílenství/, a tak sve výsledku nemáme až tak chlivek, jako suprově opravenou chatu pro kozy. Chybí topení a sprcha a kuchyňský kout. Moc díky..Helenka a všechny tvé kozy..
Teda,obdivuji krásný chlívek....a tiše závidím.U nás se staví boxy a ještě asi dlouho budou.Jen jsem zvědavá,jak všechna naše zvířátka pochopí,kde kdo bydlí. Nedávno v prostoru 3x4 m ,byly 2 kobyly(noričky),7koz a prasnice se selaty.Do chlíva se jim nechtělo,tak se mačkali na verandě.
renata
napsal(a):
To jsem nevěděla,že takhle vypadá kozí chlívek. Nesmím to ukázat těm mým holkám nebo zbalí kufry a emigrují na jih.Moc gratuluji. Renata
Já jsem taky netušila JAKÁ to bude krása. Taky všechny návštěvy končí místo v domě v chlívku.. A´t holky přijdou, všechny zvu !!! Je ještě volné místo v obýváku a v ložnici, a to na rekonstrukci teprve čeká. Tak možná, že když přijdou další kozy, budeme rekonstruovat rychleji, ne ? Ty gratulace jsou , jako bych minimálně porodila nějaké užasné miminko!! / i když po porodu jsme byla teda v lepší kondici než letos na podzim. Nějak vláčím křídla / .Helena
hehe
napsal(a):
Já jsem taky netušila JAKÁ to bude krása. Taky všechny návštěvy končí místo v domě v chlívku.. A´t holky přijdou, všechny zvu !!! Je ještě volné místo v obýváku a v ložnici, a to na rekonstrukci teprve čeká. Tak možná, že když přijdou další kozy, budeme rekonstruovat rychleji, ne ? Ty gratulace jsou , jako bych minimálně porodila nějaké užasné miminko!! / i když po porodu jsme byla teda v lepší kondici než letos na podzim. Nějak vláčím křídla / .Helena
Jsem si říkala,jak asi bydlíte vy,když kozy mají takový" palác". Tak se nějak zregenerujte,protože zima nás opět prověří. Ale po takové stavbě není divu.Ale zase lahodí oku.Renata
renata
napsal(a):
Jsem si říkala,jak asi bydlíte vy,když kozy mají takový" palác". Tak se nějak zregenerujte,protože zima nás opět prověří. Ale po takové stavbě není divu.Ale zase lahodí oku.Renata
Já kupodivu v zimě odpočívám víc než přes léto. Jak mám ty zvířata taková ne zrovna na velkostatku, pytlikuju to různě na koleně, a v zimě se nepase, nmesuší, neseká dožlabu , skoro se nedojí.. Hodim jim trochu sena a horkou vodu, vykydám a muzžu do práce. Přes zimu odpočívám ráááda. Hezký den, jdu pracovat.Helena
hanka mkf

hehe
napsal(a):
Já kupodivu v zimě odpočívám víc než přes léto. Jak mám ty zvířata taková ne zrovna na velkostatku, pytlikuju to různě na koleně, a v zimě se nepase, nmesuší, neseká dožlabu , skoro se nedojí.. Hodim jim trochu sena a horkou vodu, vykydám a muzžu do práce. Přes zimu odpočívám ráááda. Hezký den, jdu pracovat.Helena
Teda Heleno, fakt smekám.......
chlívek je super, hold v novém je v novém, co hlavně, kde je příjemné prostředí se dobře dělá a i kozenkám se lépe bydlí, má z toho člověk radost - a to je to nejdůležitější!
Držím se pravidla, když něco, tak pořádně a ne jen tak napůl!
Hanka MKF
P.S. Jedete někdo letos do Seče? Já MOŽNÁ pojedu, i když zdrhnu z přednášek (ale na ty se nemusí, nemusí, ....)
Tak abych tam nebyla sama a měla s kým kecat a kecat a kecat..............
Hanka MKF
hanka mkf

hanka mkf
napsal(a):
chlívek je super, hold v novém je v novém, co hlavně, kde je příjemné prostředí se dobře dělá a i kozenkám se lépe bydlí, má z toho člověk radost - a to je to nejdůležitější!
Hanka MKF
P.S. Jedete někdo letos do Seče? Já MOŽNÁ pojedu, i když zdrhnu z přednášek (ale na ty se nemusí, nemusí, ....)
Hanka MKF
to na obrázku je moje ségra Emča
No není mi podobná???????
hanka mkf
napsal(a):
Hanka MKF
Hanka MKF
Já tam určitě budu, ale přijedu až v pátek odpoledne. Ale Jarmila a moje drahá polovička Blanka tam budou už v pátek dopoledne.
Já bych sice taky nejradši zdrhnul z přednášek, ale to nejde, protože jsem přednášející........
Ivan
farmar
napsal(a):
Já tam určitě budu, ale přijedu až v pátek odpoledne. Ale Jarmila a moje drahá polovička Blanka tam budou už v pátek dopoledne.
Já bych sice taky nejradši zdrhnul z přednášek, ale to nejde, protože jsem přednášející........
Ivan
V kterém městě přednášíte pane Ivane, jestli se mohu zeptat. Věra
alexandr
napsal(a):
A pro jaké obecenstvo , jestli se mohu taky zeptat ? Kdyby to bylo někde po ruce, přijela bych tleskat !! Do Seče nejedu . S dvěma kozíma holkama bych si tam pravděpodobně připadala nepatřičně. Ale kdyby to bylo blízko, tvářila bych se jako velkochovatel.....Do Seče je to na mě, hobby / houby / chovatele daleko. helena
alexandr
napsal(a):
V Prostějově, pro smečku krásných osmnáctiletých dívek studujících na Obchodní akademii.
Ivan
farmar
napsal(a):
V Prostějově, pro smečku krásných osmnáctiletých dívek studujících na Obchodní akademii.
Ivan
Júúúú!!!! Tak to asi se svým plácáním neuspěju. Mám sice ruce jako lopaty / druhou pánskou velikost / , takže plácám nahlas jako málokterá, leč na krásnou osmnáctku nemám.Budu tedy obdivovat tajně. hezký den. Ten přiběh se slepicemi jsem taky oplakala.Helena
hehe
napsal(a):
Chlivek je ve fázi " před kolaudací . chlubím se... hec hec !!
Ten chlívek je opravdu krááásnýýýýý!!! Já jsem si myslela, jaký jsem king, když jsem letos našim holkám vyspárovala všechny dírečky montážní pěnou Na druhou stranu - napřesrok už snad něco postavíme i my.... I když takový interhotel to asi nebude. Jen domeček o 3 stáních a společné předsíni... Ještě jednou tiše závidím. Radmila