iveta navrátilová

Potřebuji sehnat kozla na připuštěni,tam kde jsme byli loni tak mají sice dva ale jheden je moc velkej a ten druhej je otec naší kozeny,a ten s kterým jsem počítala že tam pojedu tak majitelé ho nechcou připouštět.Nevíte o něčem v okolí Kroměříže.Kuzlata budou jen pro vlastní potřebu,jde mi spíš o mlíko .Kuzlatama pak dělím celé příbuzenstvo u nás to nikdo nesní a ani nezabije.
iveta navrátilová
napsal(a):
Potřebuji sehnat kozla na připuštěni,tam kde jsme byli loni tak mají sice dva ale jheden je moc velkej a ten druhej je otec naší kozeny,a ten s kterým jsem počítala že tam pojedu tak majitelé ho nechcou připouštět.Nevíte o něčem v okolí Kroměříže.Kuzlata budou jen pro vlastní potřebu,jde mi spíš o mlíko .Kuzlatama pak dělím celé příbuzenstvo u nás to nikdo nesní a ani nezabije.
Doporučuji paní Veselou, Velké Tešany tel. 573 358710. Prodala jsem ji po trzích pěkného kozlíka linie Molch. Jarmila
iveta navrátilová
napsal(a):
Máme malou kozu / Dadulku /, byli jsme u špičkového kozla. Když jsem ho viděla , chtěla jsem se otočit a utéct. Tak obrovský zvíře jsem v kozím světě ještě neviděla Měl v kohoutku snad metr. Koza to v pohodě zvládla, kozel taky.Trochu se jí vlnily nohy,když ho držela , nevím jestli zůstane, už se mi přeběhla, můra, ale myslím,že za ot kozel nemůže. A paní mě ujišťovala , že v pohodě připouští i menší , prvničky. Takže velikého kozla se nebojte.helena
hehe
napsal(a):
Máme malou kozu / Dadulku /, byli jsme u špičkového kozla. Když jsem ho viděla , chtěla jsem se otočit a utéct. Tak obrovský zvíře jsem v kozím světě ještě neviděla Měl v kohoutku snad metr. Koza to v pohodě zvládla, kozel taky.Trochu se jí vlnily nohy,když ho držela , nevím jestli zůstane, už se mi přeběhla, můra, ale myslím,že za ot kozel nemůže. A paní mě ujišťovala , že v pohodě připouští i menší , prvničky. Takže velikého kozla se nebojte.helena
Já jsem byla s naší normálně velkou kozou u kozla, a taky mě málem omyli - myslela jsem že ve stání je poník.... Podle toho taky zareagovala Líza - neotočila se k němu zády ani za mrkev a když jsem se ji snažila přidržet, nechtěl kozel. Přitom doma držela druhé koze předtím i potom. R.
gretlik
napsal(a):
Já jsem byla s naší normálně velkou kozou u kozla, a taky mě málem omyli - myslela jsem že ve stání je poník.... Podle toho taky zareagovala Líza - neotočila se k němu zády ani za mrkev a když jsem se ji snažila přidržet, nechtěl kozel. Přitom doma držela druhé koze předtím i potom. R.
S tím držením kozy. už jsem zjistila, že každý kozel má své choutky a každému se všechno nezamlouvá. Nejraději by byl s kozou sám. Takže tomu jednomu se nelíbilo, když jsem se ohýbala ke koze, sedla jsem si na bobek , abych viděl a" akci " a kozel seskočil
a jednomu se zase nezdálo, když jsme stála koze po boku a v pohodě skákal, když jsem odstoupila. Každý má své a možná, že jste kozu držela jinak, než se kozlovi líbilo. Inu pánové tvorstva. Helena
iveta navrátilová
napsal(a):
My jezdíme už 6 let k panu Cibulkovi ze Skaštic. Naše koza mívá běžně 5 kůzlat. Tel: 573 339 232.
Máme na prodej loňskou bílou kozu, kdyby měl někdo zájem.
slecnanikdo
napsal(a):
My jezdíme už 6 let k panu Cibulkovi ze Skaštic. Naše koza mívá běžně 5 kůzlat. Tel: 573 339 232.
Máme na prodej loňskou bílou kozu, kdyby měl někdo zájem.
Tak to vám gratuluji ,to se máte.Já mám druhým rokem 1-2 kozlíky od každé kozy. Teď doufám v kozičku už se těším na jaro. Renata
iveta navrátilová
napsal(a):
vím o anglonubijském kozlíkovi - hnědý, jsou od Brna - mám u nich zamluvené krytí na příští rok,Je to pravda trochu z ruky, takže kdyby někdo věděl o takovémto kozlíkovi v okolí Veselí nad Moravou , tak prosím o info. Děkuji.