Zdravím všechny vespolek.Na Silvestra jsem chtěl přispět svoji trochou do diskuse na toto téma,příspěvek mě zcela vyčerpal a nakonec místo abych ho umístil,tak ho smazal.On hlupák,oni prominou.
Účastnil jsem se exkurze na bio farmy v Rakousku 24.5.2006 a zároveň u nás proběhla konference Místní produkty - produkce a zpracování potravin v malých provozech,česká a rakouská zkušenost.Takže pokud bude zájem přispěji znovu.
Všem hodně štěstí,zdraví a chov. úspěchů v roce 2007.
sumak
napsal(a):
Zdravím všechny vespolek.Na Silvestra jsem chtěl přispět svoji trochou do diskuse na toto téma,příspěvek mě zcela vyčerpal a nakonec místo abych ho umístil,tak ho smazal.On hlupák,oni prominou.
Účastnil jsem se exkurze na bio farmy v Rakousku 24.5.2006 a zároveň u nás proběhla konference Místní produkty - produkce a zpracování potravin v malých provozech,česká a rakouská zkušenost.Takže pokud bude zájem přispěji znovu.
Všem hodně štěstí,zdraví a chov. úspěchů v roce 2007.
Toto téma je velmi zajímavé, bohužel není zatím zájem ze strany úřadů a pánů zákonodárců ho řešit. Ale my bychom měli o něm více diskutovat. Např. proč to jde vedle u sousedů v Rakousku a u nás ne, proč jsou zákony u nás přísnější, než zákony EU. Myslím si, že i drobní chovatelé by se měli začít zajímat o zákony a podrobnosti ohledně prodeje ze dvora. Vždyť místo jedné kozenky nám najednou ve chlívku stojí tři, sýr se nám dobře daří, tak proč neprodat přebytek sousedovi. Ráda bych si přečtla další poznatky z tohoto zájezdu a následného semináře. Jarmila