jirkas
napsal(a):
Včera odpoledne se u nás narodily dvě kozenky.
Ještě s mámou.Na fotce jim je asi 20 hodin.
klihostezka
napsal(a):
Přidávám se ke Křižovatce, krásný
gratulace!
čekáme první kůzlátka v lednu. taky je asi dobré (jak psala jitka u oveček) osušit po olízání ručníkem, že? (pokud tedy vůbec zjistíme, že se právě narodila
Pozor na to utírání ručníkem, lepší je jemné seno. Někdy se může stát a už jsem o tom slyšela, že máma svoje děti odmítne, protože ručník voní pracím práškem a po aviváži a ona je přžes to nepozná nebo jí "smrdí"
Eva
evaux
napsal(a):
Pozor na to utírání ručníkem, lepší je jemné seno. Někdy se může stát a už jsem o tom slyšela, že máma svoje děti odmítne, protože ručník voní pracím práškem a po aviváži a ona je přžes to nepozná nebo jí "smrdí"
Eva
Já jsem také proti utírání ručníkem,nechávám to na mamce,ona to stejně dělá nejlépe.Možná,že kdyby fakt moc mrzlo,že bych se taky snažil "pomoci",ale teď je to v těžké pohodě.Díky za reakce.JirkaŠ.
Záryby
napsal(a):
Gratuluju jsou supr .Renda-Martinov
Tak tohle je táta kůzlat s druhou březí kozenkou.Tady je vidět moje krmítko na seno,pro inspiraci pro ostatní chovatele.
jirkas
napsal(a):
Tak tohle je táta kůzlat s druhou březí kozenkou.Tady je vidět moje krmítko na seno,pro inspiraci pro ostatní chovatele.
A takhle vypadá naše druhá "časovaná bomba"
jirkas
napsal(a):
A takhle vypadá naše druhá "časovaná bomba"
Tak už nám bomba nad ránem splaskla a vypadli z ní dva kozlíci.Jsou o poznání větší a čipernější než kozenky.Zase je větší problém je vyfotit
Omluvte laskavě kvalitu fotek,dělám to mobilem,není čas dojít pro lepší foťák.
jirkas
napsal(a):
Tak už nám bomba nad ránem splaskla a vypadli z ní dva kozlíci.Jsou o poznání větší a čipernější než kozenky.Zase je větší problém je vyfotit
Omluvte laskavě kvalitu fotek,dělám to mobilem,není čas dojít pro lepší foťák.
Tenhle kozlík je moc pěkný.
jirkas
napsal(a):
Tenhle kozlík je moc pěkný.
Takhle jsme se pokusili vyfotit oba najednou
krizovatka
napsal(a):
Jsou nádherní, stejně mým favoritem je Amálka :-) Gratulace k dalšímu nadělení
Kozlíci jsou už pěkní chlapáci.Posuďte sami.
jirkas
napsal(a):
Kozlíci jsou už pěkní chlapáci.Posuďte sami.
Už se seznamují i s kozenkami.
jirinajanickova
napsal(a):
bezva marška plyšová
tak taky přidávám foto naší malí almary vypadá že by už měla každým dnem rodit
dado
napsal(a):
tak taky přidávám foto naší malí almary vypadá že by už měla každým dnem rodit
další