Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.1.2008 22:45

Tak už máme alpačky doma. Toto je Kristýnka.

27.1.2008 22:47

knavova napsal(a):
Tak už máme alpačky doma. Toto je Kristýnka.

A toto je Emilek.

28.1.2008 06:35

knavova napsal(a):
A toto je Emilek.

Gratuluji ke krásným zvířátkům.Zrovna včera jsem si říkal,ta Pavlína se už dlouho neozvala

5.2.2008 23:48

knavova napsal(a):
A toto je Emilek.

Koukám, jak se nám tu ty alpačky rozrůstají ...

9.2.2008 11:07

lamaalpaca napsal(a):
Koukám, jak se nám tu ty alpačky rozrůstají ...

Odkud jste? Kolik máte kousků? My zatím kluka a holku a v létě bychom měli přivézt ještě jednu holku (ale už březí) z Německa. Pavlína

9.2.2008 12:31

knavova napsal(a):
Odkud jste? Kolik máte kousků? My zatím kluka a holku a v létě bychom měli přivézt ještě jednu holku (ale už březí) z Německa. Pavlína

Krásná zvířata se sluší pochválit, i já se připojím .
Teď by mě ovšem zajímaly víc ty kovové zábrany - ty máte od Krajčoviče? A jak slouží? Tyhle jsou vysoké, takže přeskakování nehrozí. Já jsem se dívala na prospekty, co nabízí pro ovce - no kozy by ty ovčí zábrany ani v chlívě nezjistily - 91 cm pro kozu? - pche !!! A ty vysoké kravské zas nejspíš nezabrání kůzlatům a dorostencům prolízat skrz - příslovečná " kozí dvérca" ....

9.2.2008 21:10

knavova napsal(a):

Jsem od České Kamenice, alpaku tu mám zatím jen jednu, toho samečka na fotce, a jednoho samečka lamy krotké, ( více fotek mám na stránkách - www.chatababinka.eu ) letos bych je chtěl spárovat, jestli se zadaří.

10.2.2008 16:44

jirinajanickova napsal(a):
Krásná zvířata se sluší pochválit, i já se připojím .
Teď by mě ovšem zajímaly víc ty kovové zábrany - ty máte od Krajčoviče? A jak slouží? Tyhle jsou vysoké, takže přeskakování nehrozí. Já jsem se dívala na prospekty, co nabízí pro ovce - no kozy by ty ovčí zábrany ani v chlívě nezjistily - 91 cm pro kozu? - pche !!! A ty vysoké kravské zas nejspíš nezabrání kůzlatům a dorostencům prolízat skrz - příslovečná " kozí dvérca" ....

Ty zábrany u nás vyrábíme. Teď jsme dokonce dělali speciální lamí do Německa - jsou o něco málo nižší než kravské a spodní třetina je zasíťovaná a vše zamozřejmě v zinku. Až vyrazím do kanceláře, hodím sem fotku. Pavlína

10.2.2008 18:36

knavova napsal(a):
Ty zábrany u nás vyrábíme. Teď jsme dokonce dělali speciální lamí do Německa - jsou o něco málo nižší než kravské a spodní třetina je zasíťovaná a vše zamozřejmě v zinku. Až vyrazím do kanceláře, hodím sem fotku. Pavlína

Tak jeden záběr zábran.

10.2.2008 18:36

knavova napsal(a):

A ještě.

15.2.2008 10:24

lamaalpaca napsal(a):
Jsem od České Kamenice, alpaku tu mám zatím jen jednu, toho samečka na fotce, a jednoho samečka lamy krotké, ( více fotek mám na stránkách - www.chatababinka.eu ) letos bych je chtěl spárovat, jestli se zadaří.

Prosím, nedali byste kontakt na stránky výrobce zábran?
Děkuji

15.2.2008 19:31

pvc napsal(a):
Prosím, nedali byste kontakt na stránky výrobce zábran?
Děkuji

Dám vám telefonní číslo na pana Žežulku a s ním můžete vše dojednat. (603168310) . Pavlína

Přidejte reakci

Přidat smajlík