Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.2.2008 12:32

Dobrý den.
Dnes jsem si při ranním krmení všimla, že jedné z mých těhulek vychází ze "šmudliny" čirý hlen, taková přirovnala bych to toušťkou ke tkaničce, ale úplně čirá, hlenovitá šňůrečka.
Kozenka je březí (a já nedočkavá). Může mi někdo zkušený prosím prozradit, co by to asi tak mohlo být? Nikdy předtím to kozenka neměla.
Předem děkuji.
Petra

4.2.2008 12:54

petravavro napsal(a):
Dobrý den.
Dnes jsem si při ranním krmení všimla, že jedné z mých těhulek vychází ze "šmudliny" čirý hlen, taková přirovnala bych to toušťkou ke tkaničce, ale úplně čirá, hlenovitá šňůrečka.
Kozenka je březí (a já nedočkavá). Může mi někdo zkušený prosím prozradit, co by to asi tak mohlo být? Nikdy předtím to kozenka neměla.
Předem děkuji.
Petra

Termín porodu? Někdy se tak ohlašuje blížící se porod. U krav to bývá více, zřetelnější a mnohem dýl před porodem, kozy to mívají mnohem míň.

4.2.2008 13:35

petravavro napsal(a):
Dobrý den.
Předem děkuji.
Petra

Tohle mi letos teklo z Rozy v poledne a v 16h mela kozlika ,dalsim dvoum uz to take vyteka a jedna ma termin za mesic druha kazdym dnem. Tkaze drzim palce uz to nebude dlouho trvat! Tereza

4.2.2008 13:50

jirinajanickova napsal(a):
Termín porodu? Někdy se tak ohlašuje blížící se porod. U krav to bývá více, zřetelnější a mnohem dýl před porodem, kozy to mívají mnohem míň.

Teda že by už to bylo tady??? Terezko, jestli jí budu měsíc očumovat "šmudlinu", tak můj manžel pojme divné podezření. Doufám, že to nebude měsíc.
A moc děkuji za radu.
Petra

12.2.2008 16:21

teereza napsal(a):
Tohle mi letos teklo z Rozy v poledne a v 16h mela kozlika ,dalsim dvoum uz to take vyteka a jedna ma termin za mesic druha kazdym dnem. Tkaze drzim palce uz to nebude dlouho trvat! Tereza

Naší koze se taky občas objeví hlen, takový čirý provázek. Většinou, když vyrazíme na procházku nebo tak.. Ptali jsme se na to veta a ten povídal něco jako že je to příznak toho, že se v mamině mrňousové rovnají, jinak poslední dobou vyrážíme na vycházky celkem často a hlen se objevuje taky. jinak termín koncem února. Mojža

Přidejte reakci

Přidat smajlík