Postřehy odjinud anebjen tal a lehce mimo rubriku

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.9.2008 20:00
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

Nové dojicí zařízení pro udajně již zřidka existujicí vazné staje!

15.9.2008 20:01
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

malaceskafarma napsal(a):
Nové dojicí zařízení pro udajně již zřidka existujicí vazné staje!

.

15.9.2008 20:04
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

.

A pak že na slámně kvalitně a hygienicky nepodojíte !

15.9.2008 20:04
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

A pak že na slámně kvalitně a hygienicky nepodojíte !

Teď kozenky! /dojírna/

15.9.2008 20:06
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

Teď kozenky! /dojírna/

Máme podojeno tak šup vyrábět dobroty!

15.9.2008 20:09
lenkadvur

XXX.XXX.91.254

No to jsou teda vemena! A ty kozy, jak ukázněně stojí v řadě - a rohaté mají spolu s bezrohýma, to se mi líbí. Lenka ze Dvora

15.9.2008 20:09
malaceskafarma

XXX.XXX.56.1

Tak a teď omluva za překlep hned v názvu !

15.9.2008 22:11
jeduvka

XXX.XXX.141.84

lenkadvur napsal(a):
No to jsou teda vemena! A ty kozy, jak ukázněně stojí v řadě - a rohaté mají spolu s bezrohýma, to se mi líbí. Lenka ze Dvora

Mě taky a moc. Ale před pantátou faunu i nadále raději utajím. Jen jedním očkem by stádo zahlédl, kachlíky by nepřehlédl.... A do paneláku by mi utekl.

16.9.2008 08:55
lenkadvur

XXX.XXX.91.254

jeduvka napsal(a):
Mě taky a moc. Ale před pantátou faunu i nadále raději utajím. Jen jedním očkem by stádo zahlédl, kachlíky by nepřehlédl.... A do paneláku by mi utekl.

No jo, na výrazy jako "kachličky", "odpady", "rozvody", "chci tam okno".....a podobné, zvláště v kombinaci se slovy MUSÍ SE patřičně zdůrazněnými, na ty oni jsou citliví. Tak raději říkám, že kachličky a dlažbu si položím sama (to totiž umím), ale předtím SE musí udělat ty odpady, rozvody, potrubí a to okno (metr dvacet kamenná zeď a Ukrajinci u nás nejsou...už jsem jich takhle kutala asi 5 - 7, pokud si dobře vzpomínám....). Tak nevím, jestli kdy sýrárna bude, zatím se k tomu nikdo z nás nemá, jelikož nejdřív SE musí udělat ty odpady a to okno. A není živé duše, která(-ý) by se do toho byla ochotná pustit.
Tak to byly zas postřehy od nás ze Dvora. Doufám, že u Jedovinků a ostatních SE daří stavební úpravy líp než u nás - ale pro změnu máme krásnou novou ohradu, krmelec se zakládáním sena zvnějšku ohrady, koryto se sypáním řepy apod. taky zvnějšku ohrady a bude i vodovod. A dojení na dojící lavici a ne na slámě - kdo se má pod ty potvory furt shýbat?Lenka ze Dvora

16.9.2008 10:07
nemide

XXX.XXX.152.94

lenkadvur napsal(a):
No jo, na výrazy jako "kachličky", "odpady", "rozvody", "chci tam okno".....a podobné, zvláště v kombinaci se slovy MUSÍ SE patřičně zdůrazněnými, na ty oni jsou citliví. Tak raději říkám, že kachličky a dlažbu si položím sama (to totiž umím), ale předtím SE musí udělat ty odpady, rozvody, potrubí a to okno (metr dvacet kamenná zeď a Ukrajinci u nás nejsou...už jsem jich takhle kutala asi 5 - 7, pokud si dobře vzpomínám....). Tak nevím, jestli kdy sýrárna bude, zatím se k tomu nikdo z nás nemá, jelikož nejdřív SE musí udělat ty odpady a to okno. A není živé duše, která(-ý) by se do toho byla ochotná pustit.
Tak to byly zas postřehy od nás ze Dvora. Doufám, že u Jedovinků a ostatních SE daří stavební úpravy líp než u nás - ale pro změnu máme krásnou novou ohradu, krmelec se zakládáním sena zvnějšku ohrady, koryto se sypáním řepy apod. taky zvnějšku ohrady a bude i vodovod. A dojení na dojící lavici a ne na slámě - kdo se má pod ty potvory furt shýbat?Lenka ze Dvora

Tak to jsme na tom Lenko stejně, u nás se to vzdalo, protože se MUSÍ ty obkladačky a odpady a....... Podle mýho mužskýho jsou obkladačky zbytečný přepych i doma v koupelně a kuchyni. Takže v bytečku, který SI buduju, abych měla na starý kolena kde bydlet (teď bydlíme provizorně na farmě), musí pracovat řemeslníci, ačkoli on umí vše. Ale on tam bydlet nechce (je to byt v činžáku), on má roubenku bez koupelny, 200let starou a 50let neudržovanou, takže pomalu padá. Ale to už zas je diskuze o něčem jiném.Takže jen tiše závidím těm,které mají v mužském oporu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík