Tak kdo už něco letos odrodil Já se musím pochlubit dvě jehničky se nám narodily v ponědlí zatím jsou ok - porod první jehně koncem pánevním, druhé vypadlo samo ani nevím jak
agentka
napsal(a):
Tak kdo už něco letos odrodil Já se musím pochlubit dvě jehničky se nám narodily v ponědlí zatím jsou ok - porod první jehně koncem pánevním, druhé vypadlo samo ani nevím jak
agentka
napsal(a):
Moje kůzlátka z 27.11. - taky dvě holčičky
lamaalpaca

XXX.XXX.7.84
agentka
napsal(a):
Tak my jsme zatím tedy neodrodili, ale alespoň jsme tuto sobotu dovezli.
Ale až budem rodit, to budou teprve dárečky ....
lamaalpaca
napsal(a):
Tak my jsme zatím tedy neodrodili, ale alespoň jsme tuto sobotu dovezli.
Ale až budem rodit, to budou teprve dárečky ....
Petro, takže vaše koza měla říji v červnu? Tak u kozy jsem to ještě neslyšela. Ovečka letos překvaliy- ty, co měly jehňata v lednu rodili už teď v říjnu (jo,když je beran kanec!!!!), ale u koz jsem se s tím fakt nesetkala! Tak ať vám rostou.
judyna
napsal(a):
Petro, takže vaše koza měla říji v červnu? Tak u kozy jsem to ještě neslyšela. Ovečka letos překvaliy- ty, co měly jehňata v lednu rodili už teď v říjnu (jo,když je beran kanec!!!!), ale u koz jsem se s tím fakt nesetkala! Tak ať vám rostou.
Mám kozu, která se kozlila zásadně v prosinci, když byl kozel neomezeně ve stádě. Nejdříve 8.12., naposledy 25.12. Takže možné to je
jirinajanickova
napsal(a):
Mám kozu, která se kozlila zásadně v prosinci, když byl kozel neomezeně ve stádě. Nejdříve 8.12., naposledy 25.12. Takže možné to je
Mno,dneska jsem dovezla valašky a že přestěhujeme kozy dopředu a tam malý prcek,nádhera.Takže se stěhovaly oveny a bylo to....
jirinajanickova
napsal(a):
Mám stejnou zkušenost. U nás se rodí kůzlata 11.12.05, 18.12.05, 7.12.07, 12.12.07, 22.6.08, a 6.7.08. Z čehož plyne,že žádná sezóna u nás neplatí
janiska
napsal(a):
Mno,dneska jsem dovezla valašky a že přestěhujeme kozy dopředu a tam malý prcek,nádhera.Takže se stěhovaly oveny a bylo to....
tak tohle je ta odpolední....
janiska
napsal(a):
tak tohle je ta odpolední....
a tohle malé jsem objevila ještě jednu bílou krasavici,na seně,jako jezulátko,uprostřed ušatých strejdů...
janiska
napsal(a):
a tohle malé jsem objevila ještě jednu bílou krasavici,na seně,jako jezulátko,uprostřed ušatých strejdů...
a ještě jednou štastná máma Magie a malá Barunka.
jirkas
napsal(a):
Mám stejnou zkušenost. U nás se rodí kůzlata 11.12.05, 18.12.05, 7.12.07, 12.12.07, 22.6.08, a 6.7.08. Z čehož plyne,že žádná sezóna u nás neplatí
dvoudenní dvojčata
janiska
napsal(a):
a ještě jednou štastná máma Magie a malá Barunka.
ahoj Lucko, alias Janisko,
noo gratulujeme!!!
není to náhodou po Ferdovi/Whiteovi?? (abych ho ale moc nepřecenila?)
Přišlo mi to hned povědomé, jak jsem četla "šťastná máma Magie" - ona je nějaká čistokrevná papírová koza ne???
Pá, všem krásné Vánoce!!
klihostezka
napsal(a):
ahoj Lucko, alias Janisko,
noo gratulujeme!!!
není to náhodou po Ferdovi/Whiteovi?? (abych ho ale moc nepřecenila?)
Přišlo mi to hned povědomé, jak jsem četla "šťastná máma Magie" - ona je nějaká čistokrevná papírová koza ne???
Pá, všem krásné Vánoce!!
Mno,Whitisko byl podezírán,že se o Magii(kašmírku) pokoušel,ale v té době už byl na lepší,všechny kozí dámy úspěšně zapadly..tátou obou malých dam je pan Duplex.....Ale Barunka je miláček,ta bude lítat s pesanama jako loni Whitisko,co nevěěl,že není westík....
janiska
napsal(a):
Mno,Whitisko byl podezírán,že se o Magii(kašmírku) pokoušel,ale v té době už byl na lepší,všechny kozí dámy úspěšně zapadly..tátou obou malých dam je pan Duplex.....Ale Barunka je miláček,ta bude lítat s pesanama jako loni Whitisko,co nevěěl,že není westík....
Krásná!!
uska
napsal(a):
Přidávám i pár dospěláků, aby jim nebylo líto, že posílám na čumendu do světa jen jejich mimina. Ludmila
uska
napsal(a):
Přidávám i pár dospěláků, aby jim nebylo líto, že posílám na čumendu do světa jen jejich mimina. Ludmila
Ten bílý strakáček je beránek od bílé kamerunské ovečky. Ještě zde běhají hnědé kamerunky, kříženky zwartblesáků a plašani romanovky.
Ludmila
georg
napsal(a):
Můžu se zeptat ze které ZOO máte tu kamerunku a víte jaké barvy byli její rodiče? Děkuju Jirka.
Ahoj Jirko, bílá kamerunka je koupená z Vyškova jako 4měsíční jehně a máma je vždy jistá. Byla to hnědá kamerunka s velkým podílem bílé barvy a taťka ?? to se zas v ZOO tak neřeší. Když jsme si jí kupovali, tak ve výběhu byly jen kamerunky, ale kdo ví ???? Běluška má 2,5roku a od té doby se jim v zoo podobná nenarodila. Po zveřejnění fota jsem měla dost nabídek na odkup, ale v té době byla již zadaná. Jde do chovu k hodné paní, která potřebuje zvýšit podíl bílé barvy v chovu. Já ji mám jen na parádu, takže se budu mazlit s jinou a Běluška možná vykoná v chovu dobrý skutek.
Ludmila
be3be4
napsal(a):
Máme asi 14 dnů staré jehňata-páreček
zatím máme první páreček, Harryho a Hermionku, ale ještě jich bude...
agentka
napsal(a):
tohle jsem našla dneska ve stáji, když jsem přišla z práce: (a to jsme si ještě před měsícem mysleli, že je Líza jalová
danurba
napsal(a):
tohle jsem našla dneska ve stáji, když jsem přišla z práce: (a to jsme si ještě před měsícem mysleli, že je Líza jalová
dva kozlíci