Děkuji.Já bych měl ještě jednu otázku.Doufám,že se nebudete zlobit za mé hloupé otázky:Paní my řekla,že je koza zasušená a já měl představu,že když je koza zasušená,tak má miniaturní vemínko a také zcvrklé,jestli vemeno vypadá ted takto,jak bude vypadat po porodu.Je vůbec opravdu zasušená?Nerad bych aby měla zánět.Budu sledovat jestli vemeno nerudne,nebo není ztvrdlé.Právě vypila asi 8l vody.Pije od včera jak zjednaná-včera jsme ji přivezli.Jony.
jony
napsal(a):
Děkuji.Já bych měl ještě jednu otázku.Doufám,že se nebudete zlobit za mé hloupé otázky:Paní my řekla,že je koza zasušená a já měl představu,že když je koza zasušená,tak má miniaturní vemínko a také zcvrklé,jestli vemeno vypadá ted takto,jak bude vypadat po porodu.Je vůbec opravdu zasušená?Nerad bych aby měla zánět.Budu sledovat jestli vemeno nerudne,nebo není ztvrdlé.Právě vypila asi 8l vody.Pije od včera jak zjednaná-včera jsme ji přivezli.Jony.
a ještě foto..............
jony
napsal(a):
A toto je již naběhlé?,nebo to zasušené vemeno vypadá takhle?Nikdy jsme doma březí kozu neměli,proto ty hloupé otázky.
Jestli vám řekla že je zasušená tak určitě je - a vemeno nabíhá před porodem i měsíc předem a jestli byla opravdu taková dojnice tak se není čemu divit - má ho pěkné. určitě se zdá být vše v pořádku.
jony
napsal(a):
Dovolila bych si tipnout,že do týdne budete mít kůzlata.