Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.3.2009 20:45
janas

XXX.XXX.157.71

dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za rady okolo nemocné kozy a pochlubit se, ve středu 4.3 se narodila malá kozička váži 3,05 kg,pije podle libosti to je po malých dávkach ale často,co mě zajímá mám ji přikrmovat ? když je tak malinká,děkuji za váš nazor.

7.3.2009 20:47
janas

XXX.XXX.157.71

janas napsal(a):
dobrý den, chtěla bych vám poděkovat za rady okolo nemocné kozy a pochlubit se, ve středu 4.3 se narodila malá kozička váži 3,05 kg,pije podle libosti to je po malých dávkach ale často,co mě zajímá mám ji přikrmovat ? když je tak malinká,děkuji za váš nazor.

foto2

7.3.2009 20:50
janas

XXX.XXX.157.71

janas napsal(a):
foto2

kozičku jsem obložila slámou aby se zahřála

7.3.2009 20:53
janas

XXX.XXX.157.71

janas napsal(a):
kozičku jsem obložila slámou aby se zahřála

tady jsou obě moje holky

7.3.2009 21:44
lavacca

XXX.XXX.1.3

janas napsal(a):
tady jsou obě moje holky

krasavice - jak mamina, tak maličká

7.3.2009 22:05
roklanka

XXX.XXX.7.85

janas napsal(a):

Kozička je krásná,malá není, je pěkná.Přikrmovat jí nemusíte,bude stačit máma koza.

8.3.2009 18:57
janas

XXX.XXX.157.71

roklanka napsal(a):
Kozička je krásná,malá není, je pěkná.Přikrmovat jí nemusíte,bude stačit máma koza.

V předchozích letech se mi rodily větší kůzlata měla jsem strach, letos poprvé jsem kůzle zvážila a chtěla bych se tě Roklanko zeptat koze jsou dva roky a podruhé měla jedno kůzlatko?čím to je.

8.3.2009 20:18
danurba

XXX.XXX.190.165

janas napsal(a):
V předchozích letech se mi rodily větší kůzlata měla jsem strach, letos poprvé jsem kůzle zvážila a chtěla bych se tě Roklanko zeptat koze jsou dva roky a podruhé měla jedno kůzlatko?čím to je.

počet kůzlat záleží na tom, kolik se koze uvolňuje vajíček, některý jedno, jiným dvě i víc. Naše koza měla třikrát jedináčka a teď má už podruhý dvojčata. To člověk asi neovlivní

Přidejte reakci

Přidat smajlík