Náš prvý prírastok holandských kozičiek

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2009 15:31
zaciatocnik

XXX.XXX.79.22

Tak sme sa konečne dočkali. Prvýkrát sme rodili. Naša koza Róza a s ňou i celá rodina. Kozlík Edko je tmavohnedý a kozička Líza bieločierna. Pôrod bez komplikácií. Toto je 3 hod. potom ako príšli na svet :

31.7.2009 15:49
jaruska

XXX.XXX.38.124

zaciatocnik napsal(a):
Tak sme sa konečne dočkali. Prvýkrát sme rodili. Naša koza Róza a s ňou i celá rodina. Kozlík Edko je tmavohnedý a kozička Líza bieločierna. Pôrod bez komplikácií. Toto je 3 hod. potom ako príšli na svet :

Jéé,tak ty jsou moc krááásný,maminka taky,tak moc blahopřeju,ať se jim daří a krásně rostou.

31.7.2009 17:00
zaciatocnik

XXX.XXX.79.22

zaciatocnik napsal(a):

Ja som kozlík Edko a dnes som sa narodil :

31.7.2009 17:03
zaciatocnik

XXX.XXX.79.22

zaciatocnik napsal(a):

Ja som kozička Líza a dnes som sa narodila prvá :

31.7.2009 18:08
roklanka

XXX.XXX.7.84

zaciatocnik napsal(a):
Ja som kozička Líza a dnes som sa narodila prvá :

Gratuliji,jsou to krásná kůzlátka

1.8.2009 00:06
janas

XXX.XXX.157.71

roklanka napsal(a):
Gratuliji,jsou to krásná kůzlátka

Blahopřeji moc krásná kolik váží?

1.8.2009 08:08
iveta13

XXX.XXX.253.140

zaciatocnik napsal(a):

moc moc gratuluju kpřírůstkům, je to krásná rodinka. Ať se daři v chovu. I.

1.8.2009 08:22
zaciatocnik

XXX.XXX.79.112

janas napsal(a):

Koľko vážia neviem, lebo nemám ich na čom odvážiť. Iba ak by som potajme použil manželkinu kuchynskú váhu.

1.8.2009 08:28
zaciatocnik

XXX.XXX.79.112

zaciatocnik napsal(a):

Toto je celá rodinka. Vpravo je tatko Emil, z bezpečnostných dôvodov uviazaný na lane. Strávil prvú noc uviazaný vonku. To bolo kriku.

1.8.2009 08:40
zaciatocnik

XXX.XXX.79.112

janas napsal(a):

U nás všetci ešte spali a tak som potajme zobral kuchynskú váhu a odvážil kozliatka. Deň po narodení váži Edko 1,88 KG a Líza 2,06 KG

1.8.2009 10:54
klihostezka

XXX.XXX.98.180

zaciatocnik napsal(a):
Toto je celá rodinka. Vpravo je tatko Emil, z bezpečnostných dôvodov uviazaný na lane. Strávil prvú noc uviazaný vonku. To bolo kriku.

Ty jsou fakt Boží ;-)
Ještě jsem zapomněla napsat obdiv k těm prolejzačkám pro kozy

2.8.2009 10:35
zaciatocnik

XXX.XXX.79.190

zaciatocnik napsal(a):

Už sme na svete dva dni :

2.8.2009 10:50
lavacca

XXX.XXX.1.3

zaciatocnik napsal(a):
Už sme na svete dva dni :

Blahopřeju k mrňouskům!!! Musím říct, že se mi víc líbí Edko - má kouzelnej kukuč.

3.8.2009 11:57
renata

XXX.XXX.51.72

lavacca napsal(a):
Blahopřeju k mrňouskům!!! Musím říct, že se mi víc líbí Edko - má kouzelnej kukuč.

Jsou nádherní . Přeji jim hodně vitality a zdraví. Renata

Přidejte reakci

Přidat smajlík