Zdravím,
mám 7. měsíčního psa border collie(ISDS papíry) a začínáme trénovat pasení na vlastních ovcích. Hledám tímto nadšence z okolí SEVERNÍ MORAVY pro výměnu rad,
popř. společného pasení.
suffolky@seznam.cz
grand
napsal(a):
Zdravím,
mám 7. měsíčního psa border collie(ISDS papíry) a začínáme trénovat pasení na vlastních ovcích. Hledám tímto nadšence z okolí SEVERNÍ MORAVY pro výměnu rad,
popř. společného pasení.
suffolky@seznam.cz
Také zdravím,mám rovněž borderku,trikolorní fenku stejného věku,sice má papíry FCI,ale převážná většina předků je ISDS.Také začínám,paseme kozy. Andulka je talent. Pokud vím,s borderkama pasou v Budišově,CHS Alkyra.Já jsem ze severních Čech.
grand
napsal(a):
Zdravím,
popř. společného pasení.
suffolky@seznam.cz
zdravím, máme 8 takových hafáčků, nedám na ně dopustit
.
Pokud hledáš spřízněnou duši, koukni na www.vanourek-bordercollie.cz Luky tam má spoustu kontaktů, a také hodně zajímavých postřehů, třeba se Ti nějaký bude pro Tvou borderku hodit
grand
napsal(a):
Zdravím,
popř. společného pasení.
suffolky@seznam.cz
tak to já budu moc ráda. Máme roční borderu a paseme na kozách. Chodíme trénovat a sami se toho spoustu učíme. Jsme z Vysočiny.
vrtule
napsal(a):
tak to já budu moc ráda. Máme roční borderu a paseme na kozách. Chodíme trénovat a sami se toho spoustu učíme. Jsme z Vysočiny.
Ahojte, taky mám BC, je přímo z ovečkové linie. Jen pořádně nemám kde pást. Jsem z jižní Moravy. Můžu se zeptat, zda je tu aky někdo takový a pokud jo, kde trenujete?
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . VRTULE: Můžu se zeptat, odkud jste? alespoň přibližně? Nějaké zkušenosti mám, ale kde je uplatnit :o)
Mějte se pěkně!
grand
napsal(a):
Zdravím,
popř. společného pasení.
suffolky@seznam.cz
Ahoj asi se bude te smat ale ja pasu bordo dogama kazdy kouka jak janek jak jim to jde
charlii
napsal(a):
Ahoj asi se bude te smat ale ja pasu bordo dogama kazdy kouka jak janek jak jim to jde
australský honácký pes - 10 měs. fenka
kaskada
napsal(a):
australský honácký pes - 10 měs. fenka
A tady mladý pes.... že jim to jde
kaskada
napsal(a):
A tady mladý pes.... že jim to jde
Ale u krav se většina ACD víc vyžije. Je to holt jejich původní poslání.