Tož už mám také kozičku.Chvíli to trvalo,ale nakonec sa mi podařilo sehnat kozenu šmrnclů AN a to na 50%.Je nádherná,tak se musím pochválit.Akorát je převelice smutná a nechce žrát.Jediné co jsem do ní dostal bylo listí z třešně.
Musel jsem jí přivázat na řetázek,ale jen do té doby,než si trochu zvykne.Skákala totiž jako kamzík a měl jsem strach,že kozena přeskočí plot a bude v čudu.Zatím se celá rodina snažíme aby se s náma seznámila.
Zatím je s ovcama,ale za šest týdnů jí přibude kamarádka.Narodila se teprve minulí pátek,takže bude mít zítra týden .Je to focené mobilem,tak kvalita nic moc.
Jirka
gratuluju, je krááásná .
Neměl by někdo zájem o krásně rostlého bílého kozlíka, matka 50% AN a 50% bílá, otec 50% bílý a 50% kyperský. Kozlík má uši dolů a krásnou podsaditou postavu, je tak o polovinu osvalenější, než jeho bráškové, kteří nemají v krvi AN. Je mu necelé 4 měsíce a odhadem váží přes 20kg. Byl určen na zabití, ale je mi líto nevyužít těch 25% AN krve, co v něm koluje (i když samozřejmě vím, že jako kříženec nesmí být puštěn do dalšího chovu ) Dana