Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2010 12:54
jwinnie

XXX.XXX.251.62

Ach jo.smajlík Jsem sice začátečník, ale řekla bych, že máme doma hermafrodita. Je to pro mě o to horší, že jsem si toho všimla až dnes. Za týden se má stěhovat, ovšem jako kozel - což zřejmě nenísmajlík. Je z mých prvních kůzlat a je to mazlík umazlený, tak jsem byla šťastná, že nepůjde do klobás, ale bude si někde hezky žít a užívat. Dám sem fotky, ať mám jistotu, tak mi prosím nepište, co si myslíte (Má normálně všechno, jak má mít, ale kolem kulek má ještě něco jako cecíky z vemínka. Chová se jako kozlík, skáče na sestřičku snad od doby, kdy jim byl týden). No a ještě jedna taková, asi hodně najivní, otázka - je naděje, že by takový jedinec mohl normálně fungovat jako kozel nebo to prostě už nefunguje?

13.6.2010 14:01
kozozrout

XXX.XXX.152.44

Každý kozlík má vedle varlátek také struky. Podle fotky to vypadá, že je kozlík v pořádku. Jarmila - kozí farma ROZINKA

13.6.2010 14:26
jwinnie

XXX.XXX.251.62

Opravdu?smajlíksmajlík:-))Ani nevíte, jakou jste mi udělala radost! To jsem opravdu nevěděla. Díky!

13.6.2010 14:59
agentka

XXX.XXX.24.188

chlapi přece také mají prsa nebo snad ne:-)

13.6.2010 20:23
jwinnie

XXX.XXX.251.62

To mají, ale u toho kozlíka mi to přišlo takové divné. Úplně ve mně hrklo. Jak už jsem psala, jsem začátečník, takýže všechno je pro mě nové a jiné. Poctivě tady všechno pročítám, hodně se ptám (což mi moc pomáhá a děkuji všem, kteří tady odpovídají a snaží se radit) a tím se učím. No a toto jsem opravdu nevěděla a ani jsem se to nikde nedočetla (ještě asi nikoho nenapadlo o tom psát, protože asi když je na to chovatel zvyklý, tak ho nenapadne, že by to někomu mohlo připadat divné). Takže děkuji za Váš čas a omlouvám se za své, pro mnohé z Vás asi přihlouplé, otázky. Ale třeba se zase někdy najde někdo, kdo o tom, že mají kozlíci struky, neví a najde to potom tady:-) (Je to běžné i u ostatních zvířat? Třeba býk má 4 struky? Nevím, běžně nenakukuju do intimních oblastí zvířatsmajlík)

13.6.2010 21:02
lavacca

XXX.XXX.1.3

u býka nevím, ale je fakt, že taková kočka či pes - ač je to kocour a pes, tak cecíky taky mají. Vlastně i náš minikaneček Adámek má cecíky. :-)

Ale máte pravdu, ono to vypadá u toho kozlíka fakt divně.... my máme quessantky a jak jsou černé, tak cecíky fakt nejsou vidět, tak mě to ani nenapadlo u beránka zkoumat. :) Ale asi by mě to taky vyděsilo :-)

13.6.2010 22:25
danurba

XXX.XXX.12.226

To náš kozel má cecíky asi 5cm dlouhé, je to srandovní, a přitom je to kozel jak má být, máme po něm 7 potomků smajlík

14.6.2010 00:07
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

O cecíkách u beránků a kozlíků se dá dočíst tak nějak mimo hlavní téma - u kastrace gumičkami :-|. Vždy je tam poznámečka - pozor při nasazování gumičky a nepřiskřípnout cecík smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík