Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.4.2011 13:21

Fotíte rádi a podařilo se Vám udělat foto zvířátek co by dokázalo člověka rozesmát ? Přikládám foto našich lumpíků :-) Na skluzavce vylehává kozlík Vilík.

1.4.2011 13:29

Všechno ožerou, plot není žádná překážka.

1.4.2011 13:32

1.4.2011 13:55

:-) Kolik máte koziček a jak velký pozemek mají k dispozici ? My máme 3. člen. rodinku a mají tak 300 m2, běhají nám u baráku.

1.4.2011 21:50
agentka

XXX.XXX.158.141

tak taky přidám :) - desetidenní kozlíček - jsem malý a velikýýsmajlík

1.4.2011 22:22
tomasnix

XXX.XXX.156.29

Nádherné fotky,krásná zvířata.....:-):-):-)Tom

1.4.2011 22:24

zaciatocnik napsal(a):
Naše potvorky

Tak do půl pasu jsou naše holky skoro stejné, ta naše má taky tu bílou skvrnku na čelíčku smajlík

1.4.2011 22:27

tomasnix napsal(a):
Nádherné fotky,krásná zvířata.....:-):-):-)Tom

Ahoj Tome, ukaž nám nějakou tvojí :-)

1.4.2011 22:31

agentka napsal(a):
tak taky přidám :) - desetidenní kozlíček - jsem malý a velikýýsmajlík

Jééé, krásní bělouškové smajlík, myslela jsem, že kouká na tatínka a pak jsem zahlédla vemínko smajlík

2.4.2011 01:23
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

moc pěkné fotky smajlík
posílám jednu ze zimy :-)

2.4.2011 06:25
zaciatocnik

XXX.XXX.108.93

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
:-) Kolik máte koziček a jak velký pozemek mají k dispozici ? My máme 3. člen. rodinku a mají tak 300 m2, běhají nám u baráku.

Moje mali cca 1000 m2 /capko, koza + 2 kozliatka/. Keď som s prekvapením zistil, že kozy trávu nežerú, vymenil som ich za quessantky. Ale zábavy bol s nimi kopec.

2.4.2011 21:01

zaciatocnik napsal(a):
Moje mali cca 1000 m2 /capko, koza + 2 kozliatka/. Keď som s prekvapením zistil, že kozy trávu nežerú, vymenil som ich za quessantky. Ale zábavy bol s nimi kopec.

Tak to by mě asi kleplo !!!

2.4.2011 22:03
tomasnix

XXX.XXX.84.6

ahoj martkabo:-)ukazal bych,ale nejak zadnou kloudnou fotku nemam:-|a vtipnou uz vubec ne...jinak kozy na strese jsou uzasny a ta fotka,jak lezou prasata oknem do baraku,tak to nema chybusmajlíksmajlíksmajlíksmajlík

2.4.2011 22:12
krasolesi

XXX.XXX.18.230

Dobrý večer Tomáši,
sice se vůbec neznáme, ale máme asi stejnou kočičku. Jana z Krasolesí

2.4.2011 22:29
tomasnix

XXX.XXX.84.6

:-))no jooo,jsou si hodne podobne:-)za to kozy mate uplne jine,hezci:-)nezname se osobne,ale jinak Vase jmeno zna asi kazdy chovatel koz...nedavno jsem byl na kurzu vyroby syra a mluvilo se tam o Vas jako o nekorunovane kralovne anglonubijek.smajlíkTom

2.4.2011 23:32
tomasnix

XXX.XXX.84.6

...kdyz uz jsme narazili na kocky,tak pridam jednu starou fotky,kdy me kocky byly jeste deti:-)

3.4.2011 01:51
nubiana

XXX.XXX.129.136

3.4.2011 01:57
nubiana

XXX.XXX.129.136

..... zrcadlo, zrcadlo, je někdo krásnější než já, kozel Damián ????? :-))

3.4.2011 08:41
roklanka

XXX.XXX.215.111

3.4.2011 09:47
lavacca

XXX.XXX.1.3

krasolesi napsal(a):
Dobrý večer Tomáši,

krása. :-)

Nám zas na miniovečce spávají pravidelně mladá kuřata. :-) Fotečku mám bohužel nekvalitní, takže jí raději nebudu ani vkládat. :-) Kočky k nim chodí spát do žebříčku se senem, jednou bylo vidět, že spala připlácnutá na ovečce. :-) A láska jehňat ke kočkám (a opačně) by byla na dost dlouhý článek. :-)

4.4.2011 12:56
lamaalpaca

XXX.XXX.106.39

Budování nové ohrady podléhá přísné kontrole ......

4.4.2011 13:12
nadja

XXX.XXX.213.74

hádanka - kolik napočítáte ovcí?

4.4.2011 13:13
nadja

XXX.XXX.213.74

taky nám zvířátka žijou v symbioze :-)

4.4.2011 13:25

nadja napsal(a):
taky nám zvířátka žijou v symbioze :-)

smajlík ti psi jim neublíží a to mu dává pusinku ?
Já si netroufnu pustit dalmatinku mezi kozičky, jak jste je na sebe přivykli ? smajlík A beren Vám netluče rohama do dveří ?
My právě kvůli tomu musíme dávat před dveře zátarasy, jinak by je vysklil smajlík

4.4.2011 13:28

nadja napsal(a):
hádanka - kolik napočítáte ovcí?

2 a jednoho berana ? smajlík Co to žerou ?

4.4.2011 13:31

kardovakaterina napsal(a):
moc pěkné fotky smajlík
posílám jednu ze zimy :-)

smajlík to je legrační fotka :-)), to jsou miniprasátka ? Chováte ovce a prasata na maso nebo jsou to jenom mazlíkové ?

4.4.2011 13:35

zaciatocnik napsal(a):

Takový krásný barák smajlík a oni takhle po něm špacírujou smajlík, to musím ukázat naší mámě, aby viděla,že nejsme na tom ještě tak hrozně,když nám chodí před dveřma a po terase.

4.4.2011 13:40

lamaalpaca napsal(a):

Kdyby to byl pštros,tak bych řekla,že tam hledá žížaly smajlík, ale já vlastně ani nevím,jestli je žerou jako slepice smajlík

4.4.2011 13:43

nubiana napsal(a):
.....sladký spánek v kolečku

smajlík tak tohle nám kůzle taky dělá smajlík a kozel zas leze do psí boudy:-)),jo a taky se rádi chodí houpat na houpačku, naše máma z toho šílí smajlík

4.4.2011 13:48

nubiana napsal(a):
..... zrcadlo, zrcadlo, je někdo krásnější než já, kozel Damián ????? :-))

:-) že to nerozbil smajlík ten náš do všeho tluče smajlík a co to máte za rasu ? Je stejně barevný jako náš kamerunskýsmajlík a to jsme se dozvěděli,že tohle zbarvení je vzácné smajlík

4.4.2011 14:37

zaciatocnik napsal(a):

smajlík pane Bože tak krásné to tam máte a kozičky tam takhle vyvádí, to ještě nic nerozbily ? smajlík Ten náš kozlík by bušil do vrat a do těch světel smajlík ... To jste je jen vypustili na chvíli nebo takhle chodili normálně pořád ? smajlík Kozička byla nějaká naštvaná a kozlík pohodář :-)

4.4.2011 14:47
lavacca

XXX.XXX.1.3

lamaalpaca napsal(a):

Tak to je úžasná fotka! smajlík

4.4.2011 15:38
nadja

XXX.XXX.213.74

smajlík ti psi jim neublíží a to mu dává pusinku ?
Já si netroufnu pustit dalmatinku mezi kozičky, jak jste je na sebe přivykli ? smajlík A beren Vám netluče rohama do dveří ?
My právě kvůli tomu musíme dávat před dveře zátarasy, jinak by je vysklil smajlík

Nne, beauceronka se je pokouší pást, ale oveny ji maj na háku. Ale ten pusinkující dobrman nás překvapil - poprvé jsme ho mezi ovce poštěli s košíkem a na šňůře, ale všem (co víme jakej je) nám vyrazil dech, ovcí si nevšímá a pokud ano, tak pouze za účelem umytí uší atp. :-) Přitom venku by lovil a si i zvěř strhnul. No jo, co je v domě není pro mě :-)

4.4.2011 15:39
nadja

XXX.XXX.213.74

2 a jednoho berana ? smajlík Co to žerou ?

jjo, správně. Žerou rozdrobenej rohlík.

4.4.2011 15:46
zaciatocnik

XXX.XXX.108.47

smajlík pane Bože tak krásné to tam máte a kozičky tam takhle vyvádí, to ještě nic nerozbily ? smajlík Ten náš kozlík by bušil do vrat a do těch světel smajlík ... To jste je jen vypustili na chvíli nebo takhle chodili normálně pořád ? smajlík Kozička byla nějaká naštvaná a kozlík pohodář :-)

Niéé, to by vyzeralo keby tam chodili bez dozoru. Aj tak stihli žožrať 2 nové stromky čo dedko zasadil....

4.4.2011 18:48
nubiana

XXX.XXX.129.136

:-) že to nerozbil smajlík ten náš do všeho tluče smajlík a co to máte za rasu ? Je stejně barevný jako náš kamerunskýsmajlík a to jsme se dozvěděli,že tohle zbarvení je vzácné smajlík

Kozel je plemenný anglonubijský, v zrcadle na sebe jen žbrblá smajlík . Je vymazlený, hodný a do ničeho netrká. Dnes už je veliký, tehdy byl půlroční. Ale jak nezavřem omylem dveře, tak si zajde pro dobroty do kuchyně :-)) i dnes :-|

4.4.2011 20:04
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

lavacca napsal(a):
Tak to je úžasná fotka! smajlík

opravdu nemá chybu! smajlík

4.4.2011 23:13
lamaalpaca

XXX.XXX.106.39

Musíte mě fotit když jsem zmoklej, podívejte jak vypadám .......:-)

5.4.2011 10:04

zaciatocnik napsal(a):
súrodenci

Ty síťované ploty, jak je vysoký a pomáhá to ? Koza to nepřeskočí nebo nenabourá, nezamotá se ? smajlík

5.4.2011 10:22
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

takhle se u nas spinka :-), když má Smokie slabou chvilku. Beránek mu už trochu brnká na nervy tím, jak po něm neustále leze :-)) No a když je Smokie mrzout, tak si jde lehnout k topení..celkem mu to pálí smajlík

5.4.2011 10:33

My jsme takhle měli Vilíka doma první den a noc, když jsme ho přivezli,protože mu bylo smutno.

5.4.2011 10:52
zaciatocnik

XXX.XXX.110.201

Ty síťované ploty, jak je vysoký a pomáhá to ? Koza to nepřeskočí nebo nenabourá, nezamotá se ? smajlík

Je to 100 cm vysoký elektrický ohradník pre ovce. Holandské kozičky ho rešpektovali, nepreskakovali ani sa nezamotali. Quessantky tiež žiaden problém, ale najstaršia ovca keď náhodou sieť nie je dostatočne napnutá ju na najnižšom mieste dokáže preskočiť.

5.4.2011 11:24
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

smajlík to je legrační fotka :-)), to jsou miniprasátka ? Chováte ovce a prasata na maso nebo jsou to jenom mazlíkové ?

ano göttingenská miniprasátka. Ale už jsou v mrazáku :-)) A už nikdy víc :-) Chybu jsem udělala v tom, že jsem si je pořídila na konci léta. Oni se totiž pasou. V zimě to byly muka..neustále kvičeli a naráželi do ohrahy. Měli jsme je ve stodole s ohromnou kupou slámy, aby se zavrtali. A co toho sežrali..! Dostávali jen to nejlepší..žaludy, jablka, mrkev, salát, brambory, mléko..trochu šrotu, když byly šílené mrazy..ale pořád řvali. Já si myslim, že byly naprdnutý, že nemůžou ven. Do sněhu se jim nechtělo, tak byly pořád uvnitř. Jak sníh roztál a byli venku, tak se uklidnili a běhaly po zahradě. Jenže začali všude rýt, rozhrabávat nám chřestové políčko atd..tak jsme je zařízli :-) Měli každý tak 30-35kg..hodně jsme do nich cpali jablka před porážkou, ale jsou hodně tučná..jako vietnamská prasata. Holt se musí hodně pást a přikrmovat ovocem a zeleninou. Byla to nejspíš nejdražší prasata na světě a byla i dost nervózní. Teď už máme klid a máme jen kamerunské ovečky..ty jsou zlaté, ale také je máme na maso..holky jsou teď březí, tak uvidíme, jak to dopadne :-)

5.4.2011 20:27
lavacca

XXX.XXX.1.3

kardovakaterina napsal(a):
ano göttingenská miniprasátka. Ale už jsou v mrazáku :-)) A už nikdy víc :-) Chybu jsem udělala v tom, že jsem si je pořídila na konci léta. Oni se totiž pasou. V zimě to byly muka..neustále kvičeli a naráželi do ohrahy. Měli jsme je ve stodole s ohromnou kupou slámy, aby se zavrtali. A co toho sežrali..! Dostávali jen to nejlepší..žaludy, jablka, mrkev, salát, brambory, mléko..trochu šrotu, když byly šílené mrazy..ale pořád řvali. Já si myslim, že byly naprdnutý, že nemůžou ven. Do sněhu se jim nechtělo, tak byly pořád uvnitř. Jak sníh roztál a byli venku, tak se uklidnili a běhaly po zahradě. Jenže začali všude rýt, rozhrabávat nám chřestové políčko atd..tak jsme je zařízli :-) Měli každý tak 30-35kg..hodně jsme do nich cpali jablka před porážkou, ale jsou hodně tučná..jako vietnamská prasata. Holt se musí hodně pást a přikrmovat ovocem a zeleninou. Byla to nejspíš nejdražší prasata na světě a byla i dost nervózní. Teď už máme klid a máme jen kamerunské ovečky..ty jsou zlaté, ale také je máme na maso..holky jsou teď březí, tak uvidíme, jak to dopadne :-)

my máme taky göttingenská prasátka - párek Adámka a Punťu a bydlí v ohradě 120m2 s dřevěným domkem, který mají ještě přehrazený a zateplený na zimu a měli tam kupu sena. Letos navíc od 26.12. i 7 selátek, která se nám narodila. :-) Ve dveřích měli danou deku, aby jim tam netáhlo a normálně se chodily procházet ven. Sice spíš jen na chvilku a nejčastěji jen na záchod, ale jinak žádnou neplechu nepáchali. :-) Takže bych to u vás viděla opravdu na tu nudu. A že by prasátko řvalo? To u nás tedy nikdy nebylo, krom odchytu prcků od mámy, to některá plakala, ale velký nikdy. :-)

Jinak s rytím se musí počítat je to prostě prase a má rypák. :-) Zvlášť pokud je sviňka březí, tak holt pořád shání něco na zub. :-| Takže rýt nám začala na podzim, kdy byla asi 2 měsíce březí a teď, když už zase čeká, taky ryje. Ale my s tím počítali, takže k snědku u nás jen kvůli rytí nebudou. :-) I když máma občas Adámkovi, když začne hýbat plotem, pečínkou vyhrožuje. Ale jeho to nechává chladným. Moc dobře ví, že nás má na háku. :-)

5.4.2011 22:25

Tady u nás bydlí jeden pán v činžáku s prasátkem a chodí s ním na procházky, má kšíry a vodítko a když se vykadí, sebere to do pytlíku :-)

6.4.2011 05:42
lavacca

XXX.XXX.1.1

Tady u nás bydlí jeden pán v činžáku s prasátkem a chodí s ním na procházky, má kšíry a vodítko a když se vykadí, sebere to do pytlíku :-)

Ano, i tak to jde dělat. Akorát nevím nevím, zda bych chtěla 30 kilového mazlíka do bytu. :-) Jedna sviňka od nás též běhá na kšírkách. Bydlí doma a chodí ven blbnout se psem a když chce už domů, tak chrochtá u dveří. :-)

7.4.2011 10:31
marketazalbre

XXX.XXX.46.78

u sousedů je seno léééépčííííí smajlík

7.4.2011 11:10
renča

XXX.XXX.51.72

zaciatocnik napsal(a):

Tak to by mého muže asi kleplo,kdyby kozy lezly na takový opravený dům. Fotka je to velmi pěkná. Jenom aby zavírali okna. Renata

8.4.2011 10:45
zaciatocnik

XXX.XXX.109.72

renča napsal(a):
Tak to by mého muže asi kleplo,kdyby kozy lezly na takový opravený dům. Fotka je to velmi pěkná. Jenom aby zavírali okna. Renata

Stalo sa že stáli na parapetnej doske okna na terase a pozerali nám do obývačky. Vyhrievanie na slniečku na okne do pivnice :

8.4.2011 10:51
zaciatocnik

XXX.XXX.109.72

A takto vycvičeného Cicúcha ste už videli ???

8.4.2011 10:58

krasolesi napsal(a):
Dobrý večer Tomáši,

Paní Jano z Krasolesí, vy chováte anglonubijky,prosím mohla byste mi o nich něco říct, zda jsou rohaté i bez rohů a do jaké výšky max. narostou a jestli se hodí kozička jako společnice ke kamerunskému kastrovanému kozlíkovi ?smajlík Děkuji Martina

8.4.2011 11:03

zaciatocnik napsal(a):

smajlík jak to dělá ? smajlík

8.4.2011 13:48
zoreta

XXX.XXX.199.237

zaciatocnik napsal(a):

No to je neskutečné!:-) Jak jse ho to naučili? Žebych tak vycvičila i ty moje miciny? Nebo má v rodokmenu nějakého gekona či co?:-)

8.4.2011 14:01

zoreta napsal(a):
No to je neskutečné!:-) Jak jse ho to naučili? Žebych tak vycvičila i ty moje miciny? Nebo má v rodokmenu nějakého gekona či co?:-)

Víte, on jim tam na tom okně přimrzl smajlík

8.4.2011 15:04
zaciatocnik

XXX.XXX.111.128

zoreta napsal(a):

Jedna odpoveď je správna :

a/ na labkách má gumové prísavky

b/ na labkách má sekundové lepidlo

c/ na labkách má pazúriky a na okne je z vonku sieťka proti komárom

8.4.2011 15:18
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

zaciatocnik napsal(a):
Jedna odpoveď je správna :

a/ na labkách má gumové prísavky

b/ na labkách má sekundové lepidlo

c/ na labkách má pazúriky a na okne je z vonku sieťka proti komárom

kdyby měla sekundové lepidlo, tak se přilepí už dole :-))
síť proti komárům není vidět..tak je to za D/ SUPER POWER CAT :-) smajlík

8.4.2011 15:19
kardovakaterina

XXX.XXX.203.46

gajdovka napsal(a):
starostlivej táta

TO JE SLADKÉÉÉÉÉÉ!!! :-))

8.4.2011 15:21
zaciatocnik

XXX.XXX.111.128

8.4.2011 15:25
zaciatocnik

XXX.XXX.111.128

Domáce zvieratá v bielom II. :

11.4.2011 17:25

Asi takhle?

11.4.2011 17:27

Někdo má koně, někdo prasátko, ten pán asi oboje

11.4.2011 17:28

A není to sviňka, ale Růženka !

11.4.2011 19:00
lavacca

XXX.XXX.1.3

A není to sviňka, ale Růženka !

Růžence ta barva kšírek moc sluší. :-):-)

13.4.2011 08:55
nehezacka

XXX.XXX.216.111

tak se omlouvám,ta fotka patřila do jiného příspěvkusmajlík.

13.4.2011 14:23

nehezacka napsal(a):
tak se omlouvám,ta fotka patřila do jiného příspěvkusmajlík.

Proč se omlouváte, mně se líbí smajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík