Tak jsem se nakonec dočkala

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
14.4.2011 14:06
kunesek

XXX.XXX.200.45

Dobrý den, tak už jsem se konečně dočkala, ráno jsem přišla kolem půl sedmý do stáje a naše Lízinka už měla první príznaky, vůbec u toho nemečela nebo tak, porodila krásnou bílou ušatou Princeznu, byla dost velká a hlavně hlavička jí dala zabrat, kolem desátý byla na světě. Potom sem na necelou hodinku odjela nakoupit a mezitím se rozhodla konečně porodit ta naše Bětule, než sem odjížděla neměla žádný příznaky a když sem vešla do chlívku už tam mečelo úplně miniaturní kůzlátko, za chvíli šli další nožky, ale objevili se ješte jedny, trošku sem jí musela pomoct a za chvíli byla další kozička na světě a poslednímu kozlíkovi se taky moc nechtělo. Takže nakonec měla tři, jen nevím to Mrně je poloviční oproti sourozencům, ale stojí a už dostalo napít, tak doufám že to zvládne. Budu mu ale ze začátku chodit pomáhat mu to půjde samo. Sem nesmírně štastná že to dopadlo dobře. Verča

14.4.2011 15:04
marcelaa

XXX.XXX.168.4

Gratuluji,jsou náááádherní !!!!smajlík My také každé ráno spěcháme,abysme zjistili jestli UŽ něco,ale zatím nic.....

14.4.2011 16:13
lavacca

XXX.XXX.1.3

Gratuluji. :-) Snad to i prcek zvládne. :-)

15.4.2011 15:42
kunesek

XXX.XXX.200.45

Mrně je velká bojovnice, i když váží pouhé kilo, jen s tím papáním jí musím pořád pomáhat. Nejvíc jsem se bála že nepřežije dnešní noc, ale daří se jí dobře, takže dneska už myslím že můžu slavitsmajlíksmajlík

16.4.2011 23:06
moonika

XXX.XXX.179.13

To je super smajlík Nech sa im darí.

Přidejte reakci

Přidat smajlík