Quessant či "nequessant" ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.5.2011 22:54
lucmeek

XXX.XXX.210.38

Zdravím všechny příznivce quessantských oveček. Ve vedlejší nemoderce mne zaujalo téma "nepravdivých" inzerátů...

..a na tohle téma bych nadhodila, co si myslíte Vy všichni co máte quessantky, o inzerátu s touto fotkou,? Jsem nějak na rozpacíchsmajlík?

Otázka: je to quessantka či není? :-|

16.5.2011 23:20
rybka

XXX.XXX.201.155

Spíše ,, nequessant " nebo nějaká křižovatka. :-|

17.5.2011 09:56
lavacca

XXX.XXX.1.3

lucmeek napsal(a):
Zdravím všechny příznivce quessantských oveček. Ve vedlejší nemoderce mne zaujalo téma "nepravdivých" inzerátů...

..a na tohle téma bych nadhodila, co si myslíte Vy všichni co máte quessantky, o inzerátu s touto fotkou,? Jsem nějak na rozpacíchsmajlík?

Otázka: je to quessantka či není? :-|

taky jsem na to včera koukala - a málem mi vypadly oči. Jako chtít za viditelný křížence 4000,- za kus? smajlík

Dle struktury srsti a hlavy bych řekla, že jsou mixnuté romanovkou.

17.5.2011 12:28
lucmeek

XXX.XXX.17.115

Jo jo to je přesně ono. 4000 za tohle? smajlík smajlík

Leda, že jsou z "dovozu" a tam to bylo křížený s Shetladskýma, taky jsou takový strakatý, ale to pochybuju, 2 leté - to už bude asi ryze český "speciální" odchov...

No jestli za ně původně dal chovatel majlant a teď jich chce zbavit (neb ví že má křížence) tak by měl mít fakt soudnost a dát je za minimum... někomu, kdo nechce mít chov, by se hodili, takových inzerátu je, že si vezmou cokoliv někam na pastvu... :-)

17.5.2011 12:41
lavacca

XXX.XXX.1.3

lucmeek napsal(a):
Jo jo to je přesně ono. 4000 za tohle? smajlík smajlík

Leda, že jsou z "dovozu" a tam to bylo křížený s Shetladskýma, taky jsou takový strakatý, ale to pochybuju, 2 leté - to už bude asi ryze český "speciální" odchov...

No jestli za ně původně dal chovatel majlant a teď jich chce zbavit (neb ví že má křížence) tak by měl mít fakt soudnost a dát je za minimum... někomu, kdo nechce mít chov, by se hodili, takových inzerátu je, že si vezmou cokoliv někam na pastvu... :-)

no, i shetlandský jsou dost vzácný.:-| A i kdyby to snad bylo křížnutý shetladskýma, tak by bylo vhodný to napsat do inzerátu a ne je vydávat za čistokrevný, když na to ani nevypadají...

18.5.2011 13:27
dajik

XXX.XXX.133.155

Takvá nám padala jehňata z matek romanovka x suffolk a otci zwartbles

Přidejte reakci

Přidat smajlík