Plemeno koziček Lamancha

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2013 19:54
jani

XXX.XXX.218.252

Ráda bych se zeptala, zda někdo nevíte, kde je možné sehnat (jihomor. nebo severomor. kraj i SK poblíž čr hranic) kozičku plemene Lamancha, tzv. bezušku. Loni jsem o svoji přišla, zůstala mi po ní dcerka, ale za tátu má buráčka a ouška bohužel po něm. Ať hledám kde chci, tyto bezušky se u nás nějak nenachází, měla by se u nás hodně dobře za přízně dvou mých kozenek - mladé bezuškoburačky a podílové anglonubiječky. PROSÍM PORAĎTE.

6.3.2013 21:21
moonika

XXX.XXX.172.112

Akurát som kukala inzerát z okolia Trenčína, čo od hraníc nie je daleko, je to bezuška, ale 37.5perc AN. http://zvierata.bazos.sk/inzerat/22920605/AN-podielove-kozicky.php
Na slovensku tým bezuškám vravia čulky, určite to ale nie sú origoš La Mancha, tým by sa tu s tou kratulinkou srsťou asi veľmi nedarilo

7.3.2013 09:32
jani

XXX.XXX.218.252

moonika napsal(a):
Akurát som kukala inzerát z okolia Trenčína, čo od hraníc nie je daleko, je to bezuška, ale 37.5perc AN. http://zvierata.bazos.sk/inzerat/22920605/AN-podielove-kozicky.php
Na slovensku tým bezuškám vravia čulky, určite to ale nie sú origoš La Mancha, tým by sa tu s tou kratulinkou srsťou asi veľmi nedarilo

Děkuji za odpověd. Na tento inzerát jsem psala hned ten den co vyšel a bohužel mi pán odepsal, že je vše zamluvené, že mám zavolat koncem března, jestli si to budoucí majitelé nerozmysleli, což je dost nepravděpodobné.smajlík
Na fotu moje Lucinkasmajlík, u ní kozlíček Čendelínek a v rožku maličká kozička Milli-moje.

7.3.2013 10:39
moonika

XXX.XXX.204.109

Neviem či ste na Facebooku v skupine Chovatelé kozy, ak hej myslím že takúto bezušku má aj členka skupiny Klara Mamka a tiež som videla mladé bezušky aj u inej Slovenky na fotkách v skupine, tak sa ich môžete skúsiť spýtať, nvm ale ako je to daleko.

7.3.2013 23:01
jani

XXX.XXX.218.252

Psala jsem sem a příspěvek zmizel, tak ještě jednou moc a moc děkuji, o té skupině na fc jsem nevěděla, už jsem v ní smajlík a za doporučení opravdu srdečně děkuji.

8.3.2013 13:04
moonika

XXX.XXX.181.95

jani napsal(a):
Psala jsem sem a příspěvek zmizel, tak ještě jednou moc a moc děkuji, o té skupině na fc jsem nevěděla, už jsem v ní smajlík a za doporučení opravdu srdečně děkuji.

Nie je začo, som rada že je to na dobrej ceste :)

29.3.2014 04:04
gilotina

XXX.XXX.213.22

na Facebooku je založená nová skupina pro majitele a příznivce koz LAMANCHA pod názvem,,krátkouchá koza LAMANCHA,, všechny vás zvu

5.4.2014 12:55
nehezacka1

XXX.XXX.216.111

Pro váš dotaz nebyly nalezeny žádné výsledky.

Zkontrolujte pravopisnou správnost zadaného výrazu, nebo zkuste vyhledat jiný.

toto se mi ukázalo na facebooku když jsem hledala onen názevsmajlík

7.6.2014 23:20
gilotina

XXX.XXX.213.22

Pojedu na Slovensko pro kozlíka a kozičkusmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík