Důležité-prosím přečtěte :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2013 17:58
vrbaska

XXX.XXX.37.24

Dobrý den, měl by někdo zájem o ohlávky pro ovce a berany (popř.kozy). Plánovala bych nechat ušít, ale protože by se muselo kupovat speciální kovaní (menší, pro ohl. pro koně jsou velké) tak by se to paní nevyplatilo jelikož by zbytek neudala (nepotřebuju jich tolik, kolik by se udělalo). Tak se chci předběžně zeptat jestli by měl někdo zájem? smajlík , barva by byla nejspíš světle modrá (viz obrázek smajlík).

19.3.2013 18:44
lenya

XXX.XXX.191.251

že jsem tak zvědavá, na co je ovci platná ohlávka? ještě nikdy jsem to nevidělasmajlík co Vás vde k tomu si je pořídit? třeba se nechám inspirovatsmajlík

19.3.2013 21:09
vrbaska

XXX.XXX.37.24

No používá se k vázání a k lepší manipulaci smajlík no já tedy budu používat hlavně k lepší manipulaci smajlík

smajlíka že jste to ještě neviděla, tak to vůbec nevadí, já třeba dnes narazila na foto ovce s jehňetem a jehně mělo nějaký obleček, dečku, pláštěnku či co smajlík ...třeba jak Vy když jdete stříhat ovce jak je dovedete na místo určení? smajlík

19.3.2013 22:03
radulkav

XXX.XXX.244.234

Škoda že jsem to neobjevila dřív...minulý čtvrtek jsem koupila kozlovi žlutou(jiná barva nebyla).... A na ohlávce se plemenník lépe ovládá jak na obojku........na ohlávce tolik neutáhne....

20.3.2013 06:47
vrbaska

XXX.XXX.37.24

Ano jiná barva není smajlík proto já jsem zvolila tohle smajlík no tak by mohl mít dvě ohlávky smajlík smajlík

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.3.2013 09:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

Já bych měla zájem, na barvě nezáleží. Jen si nevím rady s velikostí. Potřebuju na kozy i na kozly, ale nevím, co změřit. Můj mail je bismillahi@seznam.cz. Ozvěte se mi, prosím. Díky.

20.3.2013 10:21
lenya

XXX.XXX.191.251

a copak taková ohlávka stojí? koukala jsem že se dá koupit v eshopu za cca 150kč to vyjde o tolik levněji nechat si je ušít??? Já chovám Ouessantské ovečky... na místo stříhání je donesu v náručísmajlík ale jinak Vám věřím, že s nima je na ohlávce lepší manipulace, ale ty moje malé potvory by asi stejně vyváděli jak čert, kdybych je někam táhla za hlavusmajlík přemýšlela jsem nad tím dát obojek vůdkyni stádečka a zkusit je vodit občas pást ke kamarádce aby nemusela sekat stráň, ale oni se občas dokáží tak splašit že jsem se zatím neodvážila to zkusit...

20.3.2013 11:49
vrbaska

XXX.XXX.234.159

No paní ještě musí udělat kalkulaci smajlík... No tak to máte dobré my máme masňáčky smajlík takže loni jsme berana museli tahat kladkou smajlík

25.3.2013 23:22
goldflorén

XXX.XXX.213.22

až budete mít kalkulaci,dejte mi vědět a jestli bude nějaký nafocený vzorek potom to bude OK.Potřebuji,aby vše bylo nastavitelné,aby se to dalo použít na kozy i velké berany.Napište mi potom na gold.floren@seznam.cz
díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík