Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2015 12:46
sandra5x5

XXX.XXX.222.236

Dobrý den,
snad každý den se setkávám s mnoha novými články a videi a... O parazitech, kteří se usadí v člověku a ovlivňují ho. Někde jsem se dočetla, že snad mají řídit i inteligenci a že spusobujou i deformaci obličeje.. Nevim, jak se mám k tomu stavět a proto mě napadlo zavest diskuzi a poucit se treba z nazorui ostatnich. Muj pribeh, ktery me k tomu nuti je ten, ze se staram o opouštene a nechtene kocicky, ktere si ke me chodi pro pohlazeni a neco k jidlu. Určitě je nikdy nevyženu, ale sedi na me hodne z tech vypichovanych veci, ktere ukazuji na parazity v tele. Nezkoušeli jste treba nekdo ty nove tablety? Na internetu myslim fb, kolovala i soutez, ale nevyhrala jsem.. Tak nevim, jestli ten vurmex pomáhá?
Ráda bych slysela nějake nazory.

Hezkdý den.

10.1.2015 15:28
michal.siegel

XXX.XXX.20.180

Zdravím,

pokud pečujete o opuštěné kočky ve velkém množství, pak se do Vašeho těla mohla dostat Toxoplasma gondii a tedy můžete trpět toxoplasmosou. Toto onemocnění doopravdy ovlivňuje lidské chování a myšlení a často také ruší pudy sebezáchovy. Ale záleží na stádiu. Doporučuji si o toxoplasmose něco našíst a porovnat Váš stav právě s ní. Vše se dá léčit bez problémů, pokud se na to přijde už v zárodku smajlík. Držím palce. A bohužel s žádnými preparáty zkušenosti nemám.

S pozdravem
Michal Siegel.

satan

11.2.2015 22:16
satan

XXX.XXX.227.137

Mám pro Vás radu jděte k lékaři a když u něj neuspějete tak psychiatrie bude jasná volba. . .

1.4.2015 17:10
horesovi

XXX.XXX.243.245

Na parazity a bakterie zabírá metoda MMS.

7.5.2015 13:37
kkamila

XXX.XXX.45.29

Co je to MMS?

Přidejte reakci

Přidat smajlík