Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2016 14:02

Prosím o radu už 30 let máme u zdi se sousedovou zahradní gril a sezení. Sousedíme z jeho zadní částí kde se v podstatě nevyskytuje a ani tam nemá okna. Jednou týdně když přijedeme na chalupu tak v grilu zapálíme ohýnek(máme tam i sezení a ogrilujeme si buřty nebo kuře apod. Je pravda, že někdy fouká vítr směrem na jeho zahradu a sousedka se rozhodla před cca měsícem, že bude přesně v koridoru tohoto kouře věšet prádlo. Zatím jen vyřvává po zahradě, já tu mám prádlo a von tam dělá oheň" zatím nepřišla. Nechtěl by jsem dělat zbytečné naschvály, to že s ní nemluvíme neznamená, že jí budu záměrně dělat něco co se jí nelíbí, ale nevím jestli se nechovám nějak špatně, ale takto grilujeme už 30 let a nikdy nebyl problém. Přitom má spoustu jiného místa kam si může prádlo věšet, ale porazila vzadu strom kde měla šňury a tak si vybrala nově toto místo.Stačilo by ale, kdyby si koupila věšák nebo zabetonovala sloupek. Bohužel je to všeobecná potížistka ve vesnici jí maj všichni rádi jak vosinu v pr..., s kym mohla tak se rozhádala, ale určitě zase nechci dělat zbytečné zlo.Chápu že má právo si pověsit prádlo na svém pozemku kdy a kde chce, ale já snad mám také právo si jednou týdne ogrilovat na ohni nějakou dobrotu.
Pro nás by byl problém vše zřídit někde jinde a větru stejně neporučím a i když by jsme přemístil sezení o pár metrů dál tak se tím nic nevyřeší když půjde kouř jejím směrem tak na tom bude stejně. Až přijde a že přijde, co by jste jí řekli. Díky za rady.

11.4.2016 14:46
N.u

XXX.XXX.169.244

Kdyby přišla tak bych ji řekla ať zase odkráčí a jestli mě bude.srát tak začnu grilovat pet láhve....
Občas ty sousedy nechápu co všechno jim vadí přiště jim bude vadit i když si na zahradě prdnete ne?

12.4.2016 19:58

.

Přidejte reakci

Přidat smajlík