Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
5.4.2018 21:39
Kulisek123

XXX.XXX.168.50

Dobrý den chtěla bych se zeptat na střední školu veterinární v Třebíči, nebo v ČB prý je veterina docela těžká nejsem zrovna jedničkářka, mám na vysvědčení i dost dvojek a nevím jestli bych to tam zvládla, jsem v 8. třídě a proto bych se chtěla zeptat na vaše zkušenosti a nebo potom jiné školy se zaměřením na zvířata, třeba mě napadla kynologie ale zase nevím co bych mohla dělat potom, tak prosím o vaše rady a zkušenosti děkuji.

6.4.2018 14:26
Varaxi

XXX.XXX.1.226

Jsou dvě možnosti: Chcete dělat veterinu, pak jděte na gympl a pak na příslušnou VŠ, nebo ji dělat nechcete, pak jděte na jinou specializovanou SŠ. Víc než půlka těch povolání, která jsou vyjmemovaná na webových stránkách SŠ veterinnární v Třebíči, stejně vyžaduje VŠ, tak bych s tím studiem tam byla dost opatrná, pokud VŠ není v plánu.
Se zvířaty můžete dělat i bez patřičného papíru, znalosti můžete nastudovat samostatně. Takže vlastně studovat na úrovni střední školy můžete úplně cokoli. Pokud si přece jen přejete studovat něco o zvířatech, obecně nejširší uplatnění bude mít asi zemědělka.
A ještě dodám - mnoho jedničkářů na VŠ pohoří, mnoho dvojkařů, trojkařů i těch, co jsou skoro na propadnutí, VŠ vystuduje bez větších problémů.

Přidejte reakci

Přidat smajlík