Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.11.2007 20:13

Dobrý den, daroval by někdo jakekoliv lebky zvirat?? Mam docela obsahlou sbirku ale rad prijmu dalsi a dalsi poklady. Jestli by se nekdo takovi nasel at mi prosim napise na e-mail Jeronymo0@seznam.cz
Ps: jsem zacinajici preparator takze jakekoliv kosmeticke vady mi nevadi - spravim to

dobrmanier

22.4.2009 16:56
dobrmanier

XXX.XXX.219.132

ursus napsal(a):
Dobrý den, daroval by někdo jakekoliv lebky zvirat?? Mam docela obsahlou sbirku ale rad prijmu dalsi a dalsi poklady. Jestli by se nekdo takovi nasel at mi prosim napise na e-mail Jeronymo0@seznam.cz
Ps: jsem zacinajici preparator takze jakekoliv kosmeticke vady mi nevadi - spravim to

moc radi bychom vam darovali vasi vlastni lebku neb zabijeni lidi a nasledne vystavovani trofeji je nase hobby. napiste sem adresu, prijedeme, provedeme trepanaci lebky a lebku samotnou si muzete vystavit treba na wc.

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.9.2009 16:12
Uživatel s deaktivovaným účtem

dobrmanier napsal(a):
moc radi bychom vam darovali vasi vlastni lebku neb zabijeni lidi a nasledne vystavovani trofeji je nase hobby. napiste sem adresu, prijedeme, provedeme trepanaci lebky a lebku samotnou si muzete vystavit treba na wc.

Jo a já vám to budu točit aby jste měl pěknou vzpomínku

17.6.2011 11:53
jessika1

XXX.XXX.226.136

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo a já vám to budu točit aby jste měl pěknou vzpomínku

presne tak lebkoun hnusnejsmajlík

Přidejte reakci

Přidat smajlík